Για τη δραστηριότητα του ΣΟΝΦ στις παρούσες συνθήκες

Η περίοδος που περάσαμε, και συνεχίζουμε να περνάμε παραμένει δύσκολη σε όλα τα επίπεδα.  Με τη στήριξη μελών και φίλων παραμείναμε υγιείς και όρθιοι στην πρώτη φάση της πανδημίας. Σήμερα μπροστά στο δεύτερο, και ενδεχομένως δριμύτερο, κύμα της πανδημίας, κάνουμε όλες τις αναγκαίες και δυνατές προσαρμογές ώστε ο σύλλογος να παραμείνει δίπλα στα μέλη του και οι σκακιστές μας όσο πιο κοντά στο πνευματικό μας άθλημα.

Ήδη οι προπονήσεις των αγωνιστικών τμημάτων διεξάγονται εξ αποστάσεως, ενώ σταδιακά θα περάσουν στο διαδίκτυο και άλλα τμήματα του προγράμματος του συλλόγου. Ουδέν κακόν αμιγές καλού, δίνεται  η δυνατότητα συμμετοχής και σε που βρέθηκαν υπεράριθμα ή δεν πρόλαβαν να κάνουν εγγραφή.  Για λεπτομέρειες απευθυνθείτε στους υπεύθυνους των τμημάτων η στο sonfilad@yahoo.gr

Ξεκινάμε εκ νέου τα online νεανικά τουρνουά στην πλατφόρμα Lichess που θα πραγματοποιούνται κάθε Σάββατο απόγευμα, με το πρώτο στις 14 Νοεμβρίου. Τα νεανικά τουρνουά είναι ανοικτά και σε παιδιά που δεν παρακολουθούν σκάκι στο ΣΟΝΦ. Για πληροφορίες και συμμετοχές αποτανθείτε στο sonfilad@yahoo.gr 

 
Το πρόγραμμα του συλλόγου θα εμπλουτίζεται με διαλέξεις, αγώνες  ομαδικούς και ατομικούς και άλλες δραστηριότητες που θα απευθύνονται  στους βασικούς παίκτες της ομάδας αλλά και σε λιγότερο προχωρημένους ενήλικες σκακιστές. Λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν σύντομα.

 ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ 

Πλατεία Κολοκοτρώνη 12-15 (Συγκρότημα ΟΕΚ Τρωάδος & Μανδηλαρά),
Νέα Φιλαδέλφεια 143 42 – τηλ  2117056447  –  www.sonf.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.