fbpx
18.9 C
Nea Chalkidona
Πέμπτη, 18/04/2024

    Δεν βλέπουν την ώρα για Πανθρακικό

    Αποφασισμένοι να αποδείξουν ότι θέλουν την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας είναι οι παίκτες της ΑΕΚ, οι οποίοι επιθυμούν να αποδείξουν ότι δεν είναι ομάδα Β' Εθνικής.

    ÐÑÏÐÏÍÇÓÇ ÔÇÓ ÁÅÊ ÓÔÏ ÐÇËÉÏΗ αναβολή της έναρξης της Football League έφερε τα πάνω-κάτω στον προγραμματισμό της ΑΕΚ και πλέον η επόμενη επίσημη υποχρέωση είναι ο αγώνας του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Πανθρακικό.

    Οι «κιτρινόμαυροι» δεν βλέπουν την ώρα να έρθει αυτό το ματς, ώστε να αποδείξουν σε όλους ότι στόχους τους αποτελεί η διάκριση στη διοργάνωση και παράλληλα ότι δεν είναι ομάδα Β' Εθνικής.

    Σύμφωνα με την «Ώρα», στις συζητήσεις που είχαν χθες στα Σπάτα οι παίκτες έλεγαν μεταξύ άλλων:

    «Στο χέρι μας είναι να πάρουμε το παιχνίδι και να δείξουμε σε όλους ότι θέλουμε την πρόκριση. Δεν είναι εύκολο παιχνίδι, αλλά εφόσον παρουσιάσουμε το πρόσωπο που πρέπει μπορούμε να το κερδίσουμε. Αν είμαστε συγκεντρωμένοι δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Πρέπει να κατέβουμε στο γήπεδο με στόχο να “καθαρίσουμε” το ματς και να γυρίσουμε πίσω ώστε να συνεχίσουμε το πρόγραμμά μας για το πρωτάθλημα. Δεν αρκεί να λένε ότι δεν είμαστε ομάδα Β' Εθνικής, πρέπει να το αποδείξουμε στον αγωνιστικό χώρο με την εικόνα μας»

    πηγή: sport-fm.gr

    Νίκος Αντωνιάδης
    Νίκος Αντωνιάδης
    Γέννημα - θρέμα Χαλκηδονιώτης, τρελός με την τεχνολογία και παθιασμένος με την φωτογραφία και το βίντεο.

    ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

    Σχετικά άρθρα