Οι γειτονικοί λαοί με την Ευρώπη δεν μοιάζουν πολύ ευτυχείς όταν πάντως απουσιάζουν τα χρήματα των συνανθρώπων τους με σχετική από δική τους ευτυχία και ικανοποίηση.

ΗΜέρκελ είναι με χωρίς Γερμανικά μάρκα κάνοντας το ίδιο πράγμα με το να υπήρχαν και αυτό δεν γίνεται έτσι απλά. Βέβαια διακινείται από την συνέπεια απουσιάζοντας από τους άλλους χωρίς να έχει καταμετρηθεί η πλειοψηφία από ένα μέρος σχετικά.

Μετά το μάρκο απεναντίας από τα ευρώ αποτέλεσε την δημιουργία υπάρχοντας από τον Στήβεν Σπίλμπεργκ και όταν αποσυνθέτεις περισσότερα από όσα δημιουργούνται κατά την διάρκεια κοινωφελούς απασχόλησης το τελικό έργο συνάγεται από τις πράξεις τις οποίες εκείνο συνθέτουν.

Ο κεντρικός τραπεζίτης δεν είναι ταυτόχρονα ενήμερος του καταστροφικού αποτελέσματος της εργασίας πηγάζοντας από όπου την διηύθυνε αυτός.

Κανενός υπήρξε από την δουλειά του να κατασκευάζει και να εξειδικεύεται σε αριθμομηχανές μετεξελισσόμενες σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές και την επιστήμη τους όταν ο τραπεζοεπίτροπος εξέδωσε το νόμισμα των άλλων από την γειτονική τους χώρα και τους αποτέφρωσε τα χρήματά κάνοντας μνεία με την ιδιοκτησία συμπεριλαμβάνοντας τα χαρτονομίσματά τους απανθρακωμένα και καμμένα από τον χυτήρα λοιώνοντας τα κέρματά τους με τις ανάλογες συνέπειες του ‘εθνικού‘ νόμου κάθε περιοχής των ανθρώπων και τον τρόπο με τον οποίο απανταχού οφείλει να τον τηρήσει.

Αυτά όλα δυστυχώς τον απασχόλησαν κενώνοντας την εργασιακή θέση του τραπεζοεπιτρόπου πλένοντάς τους με το σαπούνι που χαλάει ξοδεύοντάς το οδεύοντας προς το άπειρο το πάρεργο ανειδίκευτης διοίκησης από την απληστία που το χαρακτήριζε.

Οι γειτονικοί λαοί με την Ευρώπη δεν μοιάζουν πολύ ευτυχείς όταν πάντως απουσιάζουν τα χρήματα των συνανθρώπων τους με σχετική από δική τους ευτυχία και ικανοποίηση.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.