fbpx
14.7 C
Nea Chalkidona
Παρασκευή, 29/03/2024

    Ν. Παπανικολάου: Gourmet καταστάσεις

    Λάβαμε και δημοσιεύουμε το ακόλουθο κείμενο από τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Νίκο Παπανικολάου:

    1Ένα υπαίθ supermarket προσπάθησε να στήσει η νέα Δημοτική Αρχή στη Νέα Φιλαδέλφεια. Η που θεωρητικά πάρθηκε για να βοηθήσει απόρους και ανέργους συμπολίτες μας, θα γινόταν την Κυριακή 19/10 στο χώρο του άλσους (ημέρα που η Δημοτική Αρχή επέλεξε να κινητοποιήσει σχολεία, συλλόγους και φορείς για μια εκδήλωση περιβαλλοντικού χαρακτήρα).

    Τα που διακινεί η συγκεκριμένη επιχείρηση προκαλούν μεγάλη εντύπωση καθώς σε αυτά περιλαμβάνονται ακόμα και αποσμητικά aloe!!! και λικέρ μπανάνα!!!  Εντύπωση προκαλούν επίσης και οι στις οποίες θα διατίθενται (υποτίθεται ότι είναι ) , αφού πλησιάζουν σε πολλές περιπτώσεις τιμοκαταλόγους gourmet καταστημάτων.

    Μετά από ερώτημά μου, στο προηγούμενο Δημοτικό Συμβούλιο, ο Δήμαρχος ανακοίνωσε ότι αναστέλλεται η λειτουργία της υπεραγοράς και ευχή μου είναι να ανασταλεί επ' αόριστον (ακόμα και αν τακτοποιηθεί η παράνομη κατάληψη κοινόχρηστου χώρου) καθώς θα προκαλέσει μεγάλη ζημιά, στην ήδη ταλαιπωρημένη τοπική αγορά, χωρίς κανένα ουσιαστικό αποτέλεσμα.

     

    Νίκος Παπανικολάου

    Δημοτικός Σύμβουλος Φιλαδέλφειας Χαλκηδόνας

    Νίκος Αντωνιάδης
    Νίκος Αντωνιάδης
    Γέννημα - θρέμα Χαλκηδονιώτης, τρελός με την τεχνολογία και παθιασμένος με την φωτογραφία και το βίντεο.

    ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

    Σχετικά άρθρα