Σε τροχιά ανόδου ο Ιωνικός

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΙΩΝΙΚΟΥ ΑΣ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ

ΝΙΚΗΣΕ ΤΟ ΧΑΝΤ ΜΠΟΛ –ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ! ΝΕΑ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΒΟΛΕΙ ΑΝΔΡΩΝ!

  • ΧΑΝΤ ΜΠΟΛ ΑΝΔΡΩΝ –ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΣΧΑ .ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣ –ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ 28-27 ( 15-16 ) Δυστυχώς – στο Ζαχαρίας Αλεξάνδρου -δεν μπόρεσε η ομάδα Χάντ Μπολ Ανδρών του Ιωνικού να καλύψει τα δύο τέρματα της διαφοράς της ήττας του 1ου παιχνιδιού στην Νίκαια και πάρα την νίκη με 28-27 επί της ισχυρότατης ομάδας του Άρη Νίκαιας δεν θα βρίσκεται στον τελικό της ΕΣΧΑ (λόγω της διαφοράς του ενός τέρματος !)Ενώ ξεκινήσαμε πολύ καλά και αρχικά διαμορφώσαμε και διαφορά 4 τερμάτων δεν μπορέσαμε να την κρατήσουμε και βρεθήκαμε με την λήξη του 1ου ημιχρόνου με 1 τέρμα πίσω .Στο 2ο ημίχρονο η ομάδα του Σπύρου Μπαλωμένου ήταν πολύ καλή και πολλές φορές …άγγιξε τον τελικό .Το σημαντικότερο σημείο του παιχνιδιού ήτανε ότι με το σφύριγμα της λήξης ενώ επιτυγχάνει τέρμα ο Ιωνικός και θα έστελνε τις ομάδες στην παράταση ,η γραμματεία του αγώνα μετά από διαβουλεύσεις έκρινε ότι το τέρμα επετεύχθη εκπρόθεσμα με αποτέλεσμα να μην μετρήσει και να περάσει στον τελικό η ομάδα του Άρη Νίκαιας! Ανεξάρτητα με τον αποκλεισμό από τον τελικό του Κυπέλλου ΕΣΧΑ, η εμφάνιση της ομάδας του Ιωνικού ΑΣ ήτανε πολύ καλή και καταχειροκροτήθηκε από τους 400 φίλους της .
  • ΒΟΛΕΙ Β ΕΘΝΙΚΗ Σ ΑΝΔΡΩΝ –ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣ –ΕΠΑΣ ΑΜΑΡΑΝΤΟΣ 3-0 .Με σοβαρότατη εμφάνιση σε όλους τους τομείς ο Ιωνικός ΑΣ –στο Ζαχαρίας Αλεξάνδρου -πέτυχε σημαντικότατη νίκη επί του ΕΠΑΣ Ν Αμάραντου με 3-0 σετ και έδωσε μεγάλες υποσχέσεις και προσδοκίες για την συνέχεια .Η ομάδα του Πάνου Ηλιόπουλου πολύ ψύχραιμη , κυριάρχησε σε όλα τα χρονικά σημεία του παιχνιδιού και πέτυχε μία δικαιότατη νίκη. Ο Ιωνικός ΑΣ αισιοδοξεί για την συνέχεια και προβάλει ως σοβαρότατος διεκδικητής για την άνοδο .
  • ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΒΟΛΕΙ ΑΝΔΡΩΝ την 17η αγωνιστική              ( οι 4 πρώτοι του βαθμολογικού πίνακα προκρίνονται στην τελική φάση για την άνοδο ) 1η Α.Ε Παρασκευής 40,             2ος Ιωνικός Α.Σ 38, 3ος Α.Ο Πολιτείας 36,                     4η Α.Ε Ν. Μάκρης 34, 5ος Α.Ο .Ν. Βύρωνος 34,……… 10η ΑΕ Γκράβα 14, 11ος Ο.Φ Γέρακα 12(16) 12ος Π.Α.Ο. Κουκακίου 1, ( οι δύο τελευταίοι του βαθμολογικού πίνακα υποβιβάζονται )

Το υπόλοιπα πρόγραμμα των 5 αγωνιστικών του Ιωνικού- της κανονικής περιόδου ,5/3/2015 με Χαλκίδα ( εκτός ) 12/3/2015 με ΑΟΝ Βύρωνος ( εντός )19/3/2015 με ΑΕ Γκράβας ( εκτός) ΕΣΝ Μάκρης ( εντός ) 2/4/2015 με ΑΕ ΑΓ. Παρασκευής(εκτός )

 

  • Όλα δείχνουν ότι την επόμενη αγωνιστική χρονιά 2015-2016 η ομάδα Χάντ Μπολ Ανδρών του Ιωνικού Α.Σ θα παίζει στην Α1 Εθνική !Η θαυμάσια δουλειά που έχει γίνει από την πλευρά της τεχνικής ηγεσίας ,των παικτών και της επιτροπής τουΧάντ Μπολ έχουν φέρει την ομάδα στην 1η θέση –και πρέπει να έρθουν τα πάνω κάτω 3 αγωνιστικές προ του τέλους-για να απολέσει την άνοδο!                     Το Υπόλοιπο πρόγραμμα των 3αγωνιστικών 7/3/2015 με Άρη Νίκαιας (εκτός) 14/3/2015 με Αγριά Βόλου –Κένταυρος( εντός ) 4/4/2015 και με ΓΣ Κορωπίου                      ( εκτός) Επίσης στο πρόγραμμα υπάρχει και η αγωνιστική με τον ΓΣ Χανίων -που τελικά η ομάδα της Κρήτης αποσύρθηκε από το πρωτάθλημα . Βαθμολογία 1ος Ιωνικός Α.Σ 21( 12) 2ος Πανελλήνιος Γ.Σ 18( 12) 3ος Άρης Νίκαιας 16( 11) ………8ο Κορωπί 3(12) 9ος Γ.Σ Χανίων -2 ( 12)
  • ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
  • ΚΑΔΜΟΣ ΘΗΒΩΝ –ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣ 88-74 ( Γ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΔΡΩΝ) ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣ –ΖΑΟΝ 0-3 ( Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΒΟΛΕΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ)

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.