fbpx
16 C
Nea Chalkidona
Παρασκευή, 19/04/2024

    Συνάντηση Μπάγεβιτς-αρχηγών και πριμ …κατάκτησης Κυπέλλου!

    Οι αρχηγοί της ΑΕΚ συναντήθηκαν χθες με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς και συζήτησαν για τον εσωτερικό κανονισμό της ομάδας που θα υπογραφεί, αλλά και τα πριμ προς τους παίκτες για πρωτάθλημα και… Κύπελλο.

    bajevic

    Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της «ΩΡΑΣ», χθες, μετά την προπόνηση της ΑΕΚ, οι τέσσερις αρχηγοί της ομάδας, Γεωργέας, Κορδέρο, Ανάκογλου και Ρόβας, συναντήθηκαν με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς στο γραφείο του εκτελεστικού διευθυντή του «Δικεφάλου» για να συζητήσουν για τον εσωτερικό κανονισμό της ομάδας που θα υπογραφεί άμεσα. Οι παίκτες της ΑΕΚ είχαν συζητήσει μεταξύ τους τις προηγούμενες μέρες και είχαν αποφασίσει να μπουν συγκεκριμένα πράγματα στον εσωτερικό κανονισμό, που θα περιλαμβάνει πρόστιμα για πειθαρχικά παραπτώματα, αλλά και μπόνους επίτευξης στόχων όπως η κατάκτηση του Κυπέλλου!

    Αυτό που είχαν πει μεταξύ τους οι ποδοσφαιριστές της «Ένωσης» ήταν να γίνει κουβέντα ώστε να υπάρξουν κάποια πριμ για το πρωτάθλημα που θα αφορούν όχι φυσικά την εξασφάλιση της ανόδου, αλλά το ενδεχόμενο να πάρει η ομάδα το πρωτάθλημα αήττητη ή με μια πολύ μεγάλη διαφορά βαθμών από τον δεύτερο! Επίσης, πριμ για προκρίσεις στην επόμενη φάση του Κυπέλλου, μετά τον όμιλο, που θα φτάνουν μέχρι και την συμμετοχή στον τελικό ή ακόμα και την κατάκτηση του Τροπαίου! Μετά λοιπόν τις συζητήσεις των ποδοσφαιριστών, ορίστηκε το χθεσινό ραντεβού με τον εκτελεστικό διευθυντή της ομάδας και σήμερα, σε νεότερη συνάντηση μεταξύ των αρχηγών και του Μπάγεβιτς που έχει προγραμματιστεί, θα παρθούν οι τελικές αποφάσεις.

    Εν συνεχεία θα υπογραφεί ο εσωτερικός κανονισμός του οποίου οι λεπτομέρειες θα αποφασιστούν οριστικά σήμερα, με τους παίκτες της ΑΕΚ να γνωρίζουν από εκείνη τη στιγμή και μετά τι κυρώσεις τους περιμένουν σε περίπτωση πειθαρχικού παραπτώματος αλλά και τι… μπόνους θα λάβουν για την κατάκτηση των φετινών στόχων, έχοντας έτσι και ένα επιπλέον κίνητρο να τους πετύχουν.

    πηγή: aekvoice.gr

    Νίκος Αντωνιάδης
    Νίκος Αντωνιάδης
    Γέννημα - θρέμα Χαλκηδονιώτης, τρελός με την τεχνολογία και παθιασμένος με την φωτογραφία και το βίντεο.

    ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

    Σχετικά άρθρα