fbpx
18.6 C
Nea Chalkidona
Πέμπτη, 18/04/2024

    Τα νέα του Ιωνικού

    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

    ΙΩΝΙΚΟΥ ΑΣ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ

     

    ΝΙΚΗΣΑΝ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΣΤΟ ΒΟΛΕΙ –ΗΤΤΑ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ –ΑΝΑΒΟΛΗ ΣΤΟ ΧΑΝΤ ΜΠΟΛ

    • ΒΟΛΕΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ –ΜΕΣΣΑΡΑΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ –ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣ 0-3 ΣΕΤ ( Α2 Γυναικών ) Μετά από πολύ καλή εμφάνιση οι Γυναίκες του Ιωνικού ΑΣ πέτυχαν στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος πολύ μεγάλη νίκη επί της ομάδας του Μεσσαρά Ηρακλείου Κρήτης με 0-3 σετ ( 13-25,21-25,21-25) Η εμφάνιση της ομάδας μας ήτανε εξαιρετική σε άμυνα και επίθεση και έδειξε με τον πλέον πιστικό τρόπο ότι και αυτή την αγωνιστική χρονιά θα έχει μία αξιόλογη πορεία
    • ΒΟΛΕΙ ΑΝΔΡΩΝ –ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ –ΧΟΛΑΡΓΟΣ –ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣ 0-3 σετ .Θετικά μηνύματα έδωσε η Ανδρική μας ομάδα Βόλεϊ αποκλείοντας εύκολα την δυνατή ομάδα του Χολαργού με 0-3 σετ ,την 1η αγωνιστική του Κυπέλλου Ελλάδος.
    • ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ –ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣ 69-57 ( 41-38 ) Γ ΕΘΝΙΚΗ .Πάλεψε η νεανική ομάδα του Ιωνικού μέχρι και τα τελευταία λεπτά τον αγώνα στο Ηράκλειο της Κρήτης με την τοπική ομάδα του Εργοτέλη και ηττήθηκε με 69-57 στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής Με πολλά παραπόνα από την διαιτησία επέστρεψε η Αποστολή του ΙΑΣ .Σκόρερ του Ιωνικού ΑΣ οι Σβερκούνος 16.Μαυραγάνης 10 ( αγωνίστηκε τραυματίας) Γιαννιούδης 11.
    • ΑΝΕΒΛΗΘΗ Ο ΑΓΩΝ ΤΟΥ ΧΑΝΤ ΜΠΟΛ                                ( Α2 ΑΝΔΡΩΝ ).Τελικά οδηγήθηκε σε αναβολή το παιχνίδι του Ιωνικού ΑΣ με τον ΓΣ Πανελλήνιο λόγω βλάβης του Ηλεκτροφωτισμού του κλειστού Γυμναστηρίου Ιωνικός Ζαχαρίας Αλεξάνδρου .
    Νίκος Αντωνιάδης
    Νίκος Αντωνιάδης
    Γέννημα - θρέμα Χαλκηδονιώτης, τρελός με την τεχνολογία και παθιασμένος με την φωτογραφία και το βίντεο.

    ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

    Σχετικά άρθρα