Το αγόρι με το μπεγλέρι

Φιλοδοξία ή προδοσία;

0
1182

Γράφει ο Ανδρέας Κάππος

Τελικά ο Θάνος Λέκκας αναδεικνύεται πρωταθλητής στις…κωλοτούμπες! Μαθαίνουμε, ότι παρά την αντίθετη κατεύθυνση που έδωσε στα στελέχη του ο πρώην Δήμαρχος Παντελής Γρετζελιάς, όπως αυτή διατυπώθηκε στην πρόσφατη ολομέλεια της παράταξής με την οποία εκλέχτηκε ο Θάνος Λέκκας, εκείνος προχώρησε σε παραίτηση από Αντιπρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου και από την θέση του Εντεταλμένου Συμβούλου. Όπως ο ίδιος είπε δημόσια με την επιστολή του, το έκανε διότι του “το ζήτησε να το κάνει…ευγενικά ο Δήμαρχος Γιάννης Βούρος”. Ε, πως να χαλάσει το χατήρι του Γιάννη Βούρου, αφού όλη η πόλη γνωρίζει ότι ο Θάνος Λέκκας φλερτάρει και διεκδικεί με όλους τους τρόπους να γίνει Αντιδήμαρχος… Άλλωστε απερίφραστα λέει δεξιά και αριστερά, ότι αυτό που τον ενδιέφερε είναι να εκλεγεί Δημοτικός Σύμβουλος και μετά να κάνει…την προσωπική του πολιτική.

Λέκκας – Βούρος σήμερα στην πλατεία Κασίμη

Η σύντομη ιστορία του Θάνου Λέκκα είναι πολύ γνωστή…Ήταν πρωτοπαλίκαρο του Χάρη Τομπούλογλου, πριν “αλέκτωρ λαλήσει τρεις” τον εγκατέλειψε και δεν υπέγραψε την δήλωση στήριξης του τότε αρχηγού του προφασιζόμενος ότι δεν προλάβαινε γιατί του χάλασε…το αυτοκίνητο στην διαδρομή από το Καπανδρίτι. Μετά ακολούθησε στις δημοτικές εκλογές το 2014 τον Λύσανδρο Γεωργαμλή και με την γενναία στήριξη του Τομπούλογλου κατόρθωσε, χωρίς μεν να εκλεγεί, να έλθει δεύτερος σε σταυρούς προτίμησης στη Νέα Χαλκηδόνα… Μετά πάλι με βοήθεια του Τομπούλογλου και με χωρίς καμία προϋπηρεσία στο κομματικό γίγνεσθαι της περιοχής, εκλέγεται Γραμματέας της Δημοτικής Οργάνωσης Νέας Δημοκρατίας Νέας Φιλαδέλφειας και Νέας Χαλκηδόνας… Στη συνέχεια και αφού άρχισε να “ψάχνεται”, αποφασίζει να συμμετάσχει στο ψηφοδέλτιο του Παντελή Γρετζελιά, παρά τις αντιδράσεις κομματικών παραγόντων της Νέας Δημοκρατίας, που του είχαν εξασφαλίσει απόσπαση από τα εργασιακά του καθήκοντα… Τώρα, κάνει την τελευταία του κωλοτούμπα, κλείνοντας το μάτι στην παράταξη του Γιάννη Βούρου, προσπαθώντας να διεισδύσει εκεί. Αξιοσημείωτο είναι, ότι πριν λίγες ημέρες επικοινώνησε μαζί του ο Νεοδημοκρατικός παράγων από τη Νέα Χαλκηδόνα που “συγχωνεύθηκε” με την παράταξη του Γιάννη Βούρου, παροτρύνοντας τον να συνεργαστεί με τον Δήμαρχο, λέγοντας του ότι έτσι θα μπορεί να αποτελεί το μέλλον της Νεοδημοκρατικής παράταξης, ως μελλοντικός υποψήφιος Δήμαρχος…

Μόνο που ο συνομιλητής του Θάνου Λέκκα, μετά από λίγες ώρες, διηγούνταν την συζήτηση αυτή με συναδέλφους του στο Δημοτικό Συμβούλιο που πολιτικά ανήκουν στο ΚΙΝ.ΑΛ., λέγοντας ότι…σιγά μην κάνουμε τον Θάνο Λέκκα και…υποψήφιο δήμαρχο. Ίδωμεν.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.