Αρχική ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ - ΝΕΑ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ Φορητοί υπολογιστές, αντισηπτικά και μάσκες στα σχολεία της πόλης μας

Φορητοί υπολογιστές, αντισηπτικά και μάσκες στα σχολεία της πόλης μας

Ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας ξεκίνησε την προηγούμενη εβδομάδα και ολοκλήρωσε την παράδοση πενήντα (50) φορητών υπολογιστών με τον πλήρη εξοπλισμό τους στα σχολεία της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας.

Υπολογιστές που θα χρησιμεύσουν αρχικά στη διαδικασία τηλεκπαίδευσης αλλά θα μπορούν φυσικά να χρησιμοποιηθούν και μετέπειτα από το εκπαιδευτικό προσωπικό καλύπτοντας σημαντικές εργασίες και δραστηριότητες που λαμβάνουν χώρα εντός των σχολικών μονάδων.

Να επισημάνουμε ότι ο ποιοτικός έλεγχος των υπολογιστών έγινε από την υπηρεσία Μηχανογράφησης/πληροφορικής του Δήμου μας.

Ενημερώνουμε επίσης τους συμπολίτες μας πως αυτές τις μέρες παραδίδονται σε όλα τα σχολεία της πόλης νέες σημαντικές ποσότητες αντισηπτικών διαλυμάτων, ενώ ξεκίνησε μία ακόμη προστατευτικών μασκών για δασκάλους, καθηγητές και ώστε όλα να είναι πανέτοιμα όταν αποφασιστεί η δια ζώσης επαναλειτουργία τους.

Οι προσπάθειες της Δημοτικής μας Αρχής για να έχουν τα σχολεία στη Νέα Φιλαδέλφεια και στη Νέα Χαλκηδόνα όλα εκείνα που χρειάζονται δεν σταματούν ποτέ, ξεπερνώντας πολλές φορές τις στενές οικονομικές δυνατότητες που έχουν την τρέχουσα περίοδο οι ΟΤΑ Α’ βαθμού.

 

Σε αυτό το πλαίσιο κρίνουμε απολύτως απαραίτητη την περαιτέρω οικονομική ενίσχυση τόσο των Δήμων, όσο και των σχολικών επιτροπών, ώστε να καταστεί εφικτό να ανταπεξέλθουν στις δυσκολίες αυτής της αν μη τι άλλω απαιτητικής σχολικής χρονιάς.

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version