fbpx
20.1 C
Nea Chalkidona
Τετάρτη, 17/04/2024

    Συντονιστικό Κατοίκων ΦΧ: Μια οφειλόμενη απάντηση στον κ. Σταύρο Γεωργακόπουλο

    Ο αθλητικογράφος κ. Σταύρος Γεωργακόπουλος ανέβηκε “Στα Κάγκελα” του Alpha 989 την Κυριακή 29/6, για να σχολιάσει  προς τους ακροατές του σταθμού όπου εργάζεται ένα άρθρο της “Αυγής” για τα τεκταινόμενα τις τελευταίες βδομάδες στη Νέα Φιλαδέλφεια.

    Δεν είχαμε την τύχη ν’ ακούσουμε τις αναφορές του κ. Γεωργακόπουλου στο ζήτημα που μας αφορά στις προηγούμενες εκπομπές του στις οποίες αναφέρθηκε, κι ούτε έχουν τόση σημασία για να τις ακούσουμε αναδρομικά· δεν γράψαμε το άρθρο του κ. Κ. Παπαντωνίου στην “Αυγή”, ούτε ανήκουμε στον ΣΥΡΙΖΑ· δεν αναμένουμε και τίποτα τρομερό απ’ τον σταθμό στον οποίο εργάζεται, για προφανείς λόγους.

    Οφείλουμε ωστόσο να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους μ’ έναν δημόσιο τρόπο, γιατί δεν θέλουμε να υποχρεωθούμε να λύσουμε με δικαστικά μέσα ένα πολιτικό ζήτημα. Ως εκ τούτου, έχουμε να παρατηρήσουμε τα εξής:

    Για να τιμήσει κανείς τη δημοσιογραφική ιδιότητα οφείλει όχι μόνο να φλυαρεί ακατάσχετα για επουσιώδη και ουσιώδη ζητήματα, συσκοτίζοντας τα γεγονότα, αλλά να κάνει τη στοιχειώδη προσπάθεια να τα καταγράψει – όλα! Εφόσον ο κ. Γεωργακόπουλος περνάει συχνά από τη Νέα Φιλαδέλφεια, χωρίς να κάνει τον κόπο να φρενάρει έξω από το δημαρχείο της πόλης την ώρα που τραμπούκοι τρομοκρατούν και καταδιώκουν προβληματισμένους κατοίκους που επιδιώκουν απλώς να συζητήσουν για το πρόβλημα που (καλώς ή κακώς) αντιλαμβάνονται, θα μπορούσε να συμβουλευτεί τα ρεπορτάζ συναδέλφων του που κατέγραψαν τι συνέβη εκεί σε εφημερίδες υπεράνω πάσης υποψίας όπως το Έθνος και η Καθημερινή. Ρωτώντας πας στην Πόλη…

    Οι μέχρι σήμερα τοποθετήσεις του Συντονιστικού Κατοίκων βρίσκονται αναρτημένες στοsyntonistikofx.wordpress.com και θα συνεχίσουν να αναρτώνται εκεί και να μοιράζονται στους δρόμους της πόλης όποτε κρίνουμε σκόπιμο.

    Τα μέλη του Συντονιστικού Κατοίκων ΝΦ-ΝΧ είναι μαθημένα να μιλάνε με όλο τον κόσμο κι αυτό κάνουν καθημερινά. Η εντύπωση του κ. Γεωργακόπουλου ότι δε θα λάβει απάντηση είναι ψευδής. Είμαστε στη διάθεσή του για περαιτέρω πληροφορίες, αν σκοπεύει να τιμήσει τη δημοσιογραφική του ιδιότητα. Αν πάλι όχι, δε θα χαλάσουμε και τη ζαχαρένια μας.

    Ο κ. Γεωργακόπουλος αναπαράγει αμάσητη την προπαγάνδα της μιας πλευράς, απαξιώνοντας τα επιχειρήματα της άλλης και προσφέροντας, κατ’ ουσίαν, ψευδεπίγραφα άλλοθι σε αυτούς που άνοιξαν κεφάλια την Παρασκευή 20/6. Άραγε τι τον κινεί; Ο φόβος απέναντι στους τραμπούκους, η σύμπλευση μ’ αυτούς ή ο χορηγός της εκπομπής του;

    ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΝΦ-ΝΧ

    Νίκος Αντωνιάδης
    Νίκος Αντωνιάδης
    Γέννημα - θρέμα Χαλκηδονιώτης, τρελός με την τεχνολογία και παθιασμένος με την φωτογραφία και το βίντεο.

    Σχετικά άρθρα