Αρχική ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ - ΝΕΑ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ Αλληλεγγύη στο Δήμο Μάνδρας Ειδυλλίας

Αλληλεγγύη στο Δήμο Μάνδρας Ειδυλλίας

Ο Δήμος Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας υπό το βάρος των σοβαρών απωλειών από τις καταστροφές που προκλήθηκαν στη Δυτική Αττική και κυρίως στην επικράτεια του Δήμου Μάνδρας – Ειδυλλίας, αποφάσισε να εκφράσει την έμπρακτη αλληλεγγύη του, παραχωρώντας προς χρήση εξοπλισμό που είναι απαραίτητος για την αντιμετώπιση των υλικών ζημιών σε απόλυτη συνεργασία με το Κέντρο Επιχειρήσεων Πολιτικής Προστασίας και την Δ/νση Πολιτικής Προστασίας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής.

Σήμερα 17 Νοεμβρίου κλιμάκιο των Διευθύνσεων Πρασίνου και Καθαριότητας, με επικεφαλής τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας – Πρασίνου – Περιβάλλοντος, Γιώργο Ανεμογιάννη, επισκέφτηκαν την Μάνδρα Αττικής και παρέδωσαν στις υπηρεσίες του Δήμου Μάνδρας – Ειδυλλίας τα εξής:

  • Φορτηγό Μεταφοράς και εναπόθεσης κάδων (αλυσιδάκι)

  • Βυτίο Νερού (υδροφόρα)

Ο Δήμος μας εκφράζει την οδύνη του για τις απώλειες ανθρώπων και ζήτησε να διαβιβαστεί προς τις οικογένειες των θυμάτων η συμπαράστασή μας. Είμαστε στη διάθεση των αρμοδίων για να παρέχουμε οποιαδήποτε άλλη χρειαστεί.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version