Πρώτα ο χρυσός και η χλωρίδα της χαρακτήριζαν την Ευρώπη κύριοι επίτροποι από το € και οι πράξεις εξωτερικά όνυμα συναθροίζοντας την πολιτειακή διοίκησή σας.

Πως θεωρήθηκε αναμενόμενο από το λογικό να έγινε αποδεκτό να χρωστάει το έθνος κάποιου αυτά που αναλώνει στους παρόχους του χρέους του αντί για τον εαυτό του παρεμπιπτόντως εξοικειωνόμαστε από τα πολιτεύματα των άλλων κρατών στην Ευρώπη για αυτό των Βρυξελλών όπου βρίσκονται.

Το ερώτημα είναι τι σχέση έχει για να απαιτείται από εμάς των οποίων δεν συμβάλλαμε όταν δεν συμμετείχαμε με την κατονομαζόμενη ζημιά των 300.000.000.000,0:11.000.000 € στο χρέος το οποίο επωμιζόμαστε κατά κεφαλήν των πολιτών ώστε να φορολογείται και αυτοπροσώπως από τις ευθύνες των άλλων χωρίς την υποχρέωση να αποτελέσει έννομα αιτιολογημένη τακτή φορολογία του κράτους διαθέτοντας κοινή ωφέλεια;

Η οντότητα κράτους από Ελληνικού να οφείλει κάτι χρηματικά παράγωγα από το σύνολο των πολιτών αναλώνεται από τα άτομα των πολιτών τους οποίους συναποτελούν απαρτίζοντας το ενταύθα κράτος και όχι κανέναν οργανισμό ή καμιά εταιρία ή το σωματείο των εργαζομένων της και καθοδηγείται συλλογικά κατά κεφαλήν αυτόνομα των πολιτών χωρίς την ατομική ευθύνη τους να παρίσταται στην πραγματικότητα όπως συμβαίνει από τους χρεωμένους εφόσον αναγνωρίζονται οι υπόλοιπες δημοκρατικές διαδικασίες απέναντι από τον αρχηγό του κράτους όταν τις τηρεί.

Το να χρωστάω με όλους τους γύρω τα λεφτά μου σε κράτη οργανισμών και εταιρείες είναι δυσανάλογο ότι οφείλεται από την γεωγραφική περιφέρεια των συντελεσμένων συναλλαγών της σε συνάρτηση με τον προσδιορισμό της ταυτοποίησης και αλληλοεξαρτήθηκαν.

Αν η διαρρύθμιση αυτή δεν επαρκεί για να υπάρχει και διατίθεται σε κανέναν από την εθνικότητά του φαίνεται από το γεγονός της ισοτιμίας που έχει με το άτομο αποσκοπώντας την πληθυσμιακή της αφομοίωσή την οποία υπεραμύνεται σε σχέση με την γειτονική του χώρα των άλλων.

Ένα από τα άμεσα συμβάντα μετά την απώλεια εθνικού νομίσματος υπήρξε υπαναχώρηση του μεγαλύτερου τομέα μεταποίησης της βιομηχανίας.

Αυτό δεν πρέπει να αφορά την ισορροπία αντικειμενικά δρώμενων για την γνώμη του και την μεγαλοπρέπεια των προαναφερόμενων κατόχων κάθε ομόλογης πρωτοτυπίας έναντι του έργου των οποίων αντιτίθεται ο οραματισμός ενοποίησης και της απώλειας των κρατών τους από την επανάσταση και τον τωρινό προορισμό της εμμένοντας.

Το κρατικό χρέος μεταξύ των ανθρώπων εκδηλώνεται εκ μέρους τους των οποίων δεν αποσπάστηκε σύμφωνη γνώμη από το γεγονός που αφορά όταν απασχολεί την διατήρησή του από την εμμονή εξωτερικής ανάμιξης της αγοράς κυκλοφορίας εξωγενούς νομίσματος αφορώντας την μορφή εκφοράς οφειλόμενων ποσών και την διαδικασία συνεπάγοντας την αποικοδόμηση για την συσσώρευσή τους όπως την μορφή διατηρώντας αναφορικά κεφάλαια από το πρακτικό Καρόλου Μαρξ.

Με την ανταλλαγή προϊόντων όπως προηγήθηκε θεωρητικά από το € ενισχύθηκε το γεγονός από συναλλαγή εργασίας συμπληρώνοντας ανάγκες εκδηλωμένες αναμεταξύ των Ελλήνων την ώρα που χρωστούν το μέσο της συναλλαγής το οποίο τις υπόταξε στην εργασία τους.

Αυτό αντί για το Κεφάλαιο του Καρόλου Μαρξ έγινε το νόμισμα κυκλοφορώντας κοινόχρηστα σήμερα σχεδόν στην Ευρώπη. Πρώτα ο χρυσός και η χλωρίδα της χαρακτήριζαν την Ευρώπη κύριοι επίτροποι από το € και οι πράξεις εξωτερικά όνυμα συναθροίζοντας την πολιτειακή διοίκησή σας.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.