Αρχική ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ Αποσαφηνιστική διακήρυξη μεταναστευτικού προσφυγικού προβλήματος

Αποσαφηνιστική διακήρυξη μεταναστευτικού προσφυγικού προβλήματος

Oι ορδές προσφύγων χτύπησαν τα συνοριακά κράτη της Ευρώπης από την Μέση Ανατολή και την παρόξυνση του προβλήματος των πολέμων της επιζητώντας την άμεση μετανάστευσή τους. Χρειάζεται όμως να μείνουν εκτός των συνόρων συνιστώντας το τελωνείο των συναλλαγών χωρίς ταξιδιωτικό έλεγχο. Θα επικαλεστούν και δικαιολογηθούν ότι έχουν πόλεμο στην χώρα τους αλλά θα δικαιολογηθούν ότι παραπέρα υπάρχει η θάλασσα ότι την χρειάστηκαν για να αποπλεύσουν περισσότερο από την στεριά με τον πόλεμο που υποδεχόταν. Η θάλασσα δεν μπορεί να δίνει περισσότερες πιθανότητες να επιζήσει κανείς αντί για την στεριά εκτός κι αν αυτός που την εποικεί θέλει το αντίθετο και όχι μόνο τον πόλεμο αλλά τον φόνο.

Ο φόνος συνιστά έγκλημα το οποίο όπως διαδραματιζόταν μέσω πολέμου συντελούσε στην κάθοδο των απατών ξεπλυμένων προς τον εγκλωβισμό του από το εξωτερικό και την δύση όπως την παγκοσμιοποίηση εφόσον συναθροίζει την διεθνή πολιτική όλων των χωρών του κόσμου και οι θεωρούμενες συνωμοσίες όπως δεν ομολογούνται. Τέτοιο κλίμα το οποίο τερμάτισε ο μαζί με τον σχετικό πόλεμο της Μέσης Ανατολής μετέτρεπε τους πολεμιστές σε δολοφόνους των ανθρώπων και ατόμων.

Μετά κατέφευγαν λαθρομετανάστες στον απόπλου που τους έπνιγε όπως είχαν ανάγκη τα ψάρια από τα αλιευτικά εκείνα σκάφη να ζήσουν και τους μεταχειρίζονται ακόμα σαν παράνομους ταξιδιώτες από λαθρομετανάστες με την και τον πρωθυπουργό αντί για τα δικαστήρια που χορηγούν τα άσυλα σε αυτούς που τα μεταχειρίζονται και τα χρειάζονται.

Η παρελειπόμενη μετανάστευση παράνομα χρειάζεται να επιλυθεί από την δικαιοσύνη που θα κατανοήσει τις ανάγκες των προσφύγων και θα τις επιλύσει παρά να τις ικανοποιήσει μόνο και αυτή δεν είναι η ακριβής δουλειά του πρωθυπουργού αλλά διαδικασία της αποσύνθεσης και διάλυσης παράνομων ενεργειών. Συνήθως τα δικαστήρια μπορούν να χορηγήσουν άσυλο πολέμου σε πολλούς ανθρώπους και πλήθη. Αλλά χρειάζεται να κατονομάζεται από άσυλο και να γίνεται και να δίνεται διάφανα.

Η Μόρια και τέτοιοι καταυλισμοί λοιπόν μπορεί να θεωρηθεί ότι αποτελούν εγκαταστάσεις ασυλωμένων ατόμων από πόλεμο κι όχι μόνο λαθρομεταναστών. Από εκεί και έτσι οι άλλες χώρες έχοντας παρόμοια δυνατότητα υποδοχής προσφύγων μπορούν να τους διαπραγματευτούν διάφανα κατονομάζοντάς από τις ανάγκες τους και καταστάσεις και τις πολιτικές καταστάσεις και να διαπραγματευτούν με την δική μας χώρα όσο αφορά και τον πόλεμο με τις αιτίες του και της καταστροφής του. Φτάνει να λέγεται κάτι με το όνομα του και το άσυλο να παρέχεται από το δικαστήριο.

Να τους το δώσει το δικαστήριο όταν διαφωτιστεί και θα ανακρίνει τις αιτίες πολέμου και των καταστροφών τις οποίες πολιτεύονται μεταξύ τους τα κράτη μαζί με εκείνα που μπορεί να ευθύνονται. Έτσι αυτές οι ανάγκες όχι μόνο ικανοποιούνται αλλά επιλύονται.

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version