Αρχική ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ - ΝΕΑ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ Δήλωση του Χρήστου Κοπελούσου για τον τρόπο λειτουργίας της Δημοτικής Παράταξης Ν....

Δήλωση του Χρήστου Κοπελούσου για τον τρόπο λειτουργίας της Δημοτικής Παράταξης Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας «Ένωση Δημοτών»

25 Αυγούστου 2015

 

Αγαπητοί συνδημότες και συνδημότισσες,

Η εμπειρία μου, όλα αυτά τα χρόνια που ασχολούμαι με την τοπική αυτοδιοίκηση στη περιοχή μας, μου έχει δείξει ότι για να θεωρείται μια δημοτική παράταξη σοβαρή με όραμα και στόχους , θα πρέπει να λειτουργεί με αρχές και κανόνες.

Όλοι εμείς που δημιουργήσαμε και ανήκουμε στην Ανεξάρτητη Δημοτική παράταξη Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας Ένωση Δημοτών, θέλουμε ένα καλύτερο αύριο για την πόλη μας, θέλουμε τον δήμο μας πρότυπο νοικοκυριού και δημοκρατίας.

Αυτό μπορεί να επιτευχθεί αν είμαστε όλοι ενωμένοι.

Κινήσεις όπως αυτή, της αυθαίρετης ανακοίνωσης που έγινε από τον επικεφαλής της παράταξης μας για την εσωτερική οργανωτική μας δομή, χωρίς την παραμικρή ενημέρωση και συγκατάθεση των εκλεγμένων από το λαό δημοτικών και τοπικών συμβούλων μας (των μοναδικών που αναγνωρίζονται από το Καλλικρατικό νόμο ότι συγκροτούν την παράταξη και την εκπροσωπούν) δείχνουν ότι κάποιοι χρησιμοποιούν την παράταξη μας για την εξυπηρέτηση προσωπικών η άλλων ενδεχομένως συμφερόντων.

Προσωπικά ως μέλος της «Ένωσης Δημοτών» και Αντιπρόεδρος του Δημοτικού μας Συμβουλίου εκφράζοντας τις απόψεις και άλλων συναδέλφων μου, δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να διασπάσει την παράταξη για την οποία αγωνιστήκαμε όλοι μαζί.

 

 

Χρήστος Κοπελούσος

Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου

Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version