Αρχική ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ - ΝΕΑ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ Δωρεάν έλεγχος οστεοπόρωσης στο Δήμο Ν. Φιλαδέλφειας

Δωρεάν έλεγχος οστεοπόρωσης στο Δήμο Ν. Φιλαδέλφειας

Ο Δήμος Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας, στα πλαίσια των προγραμμάτων Πρόληψης και Προαγωγής της υγείας, και σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας, πραγματοποιεί το πρόγραμμα «ΗΠΙΟΝΗ», το οποίο φέτος είναι αφιερωμένο στην Πρόληψη της Οστεοπόρωσης και των πτώσεων. Το αναφερόμενο πρόγραμμα έχει εθνική εμβέλεια και πιλοτικό χαρακτήρα, προκειμένου να διαμορφωθούν τα δίκτυα των συνεργαζόμενων φορέων σε εθνικό, περιφερειακό και τοπικό επίπεδο και να εδραιωθούν οι διαδικασίες εκείνες, που θα θεμελιώσουν την καθιέρωση και συνέχισή του για τα επόμενα έτη. Θα διοργανωθούν εκδηλώσεις, ομιλίες, καθώς και προληπτικοί έλεγχοι οστεοπόρωσης και πιθανότητας κατάγματος.

Η έναρξη θα γίνει την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 11:30 το πρωί, στο ΚΑΠΗ Αγ. Μαρίνας οδός Θεσσαλονίκης και Αμφίσσης (Πλ. Αγ. Μαρίνας), σε συνεργασία με το Τμήμα Κοινοτικής Υγείας του Τ.Ε.Ι. Αθήνας. Αφορά κατοίκους η δημότες του Δήμου μας, ηλικίας 55 ετών και άνω.

Για πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στον κ. Απόστολο Εμμανουηλίδη τηλ.: 210-2514004 και 210 2759114

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version