Φήμες για γυρίσματα του νέου Τζέιμς Μποντ στην Αθήνα

Και πιο συγκεκριμένα, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (!)

Η Νορβηγία θεωρείται σίγουρη, καθώς οι εφημερίδες της χώρας γράφουν από τα τέλη του Ιανουαρίου ότι οι παραγωγοί μιας ταινίας με τον προσωρινό τίτλο «B25» (Bond 25, καθώς πρόκειται για την 25η ταινία της σειράς) έχουν ήδη έρθει σε επαφή με το Νορβηγικό Ινστιτούτο Κινηματογράφου.

Η Ιταλία έχει καλές πιθανότητες, καθώς τοπικές εφημερίδες της Μπαζιλικάτα στη νότια Ιταλία γράφουν για γυρίσματα στην πόλη Ματέρα τον ερχόμενο Απρίλιο. Η Ματέρα, εδώ και λίγες ημέρες Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης, θεωρείται μια από τις αρχαιότερες πόλεις της ανθρωπότητας και φημίζεται για τα σπίτια-σπηλιές που έχουν κατοικηθεί από την Παλαιολιθική περίοδο. Λαξεμένη πάνω σε βράχο, η πόλη έχει χρησιμοποιηθεί αρκετές φορές ως σκηνικό κινηματογραφικών ταινιών: κυρίως βιβλικών επών όπως «Ο Δαβίδ», «Το κατά Ματθαίον Ευαγγέλιο», «Τα Πάθη του Χριστού», αλλά και του πρόσφατου «Wonder Woman».

Στους παραπάνω προορισμούς τώρα προστίθεται και η Αθήνα, αν και η πηγή δεν θεωρείται αξιόπιστη, κάτι που επισημαίνει το Esquire που δίνει την πληροφορία. Σύμφωνα με καταχώρηση στην πλατφόρμα Reddit του χρήστη Miltos74, τμήμα της ταινίας θα γυριστεί στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας και στα κτίρια της Εθνικής Βιβλιοθήκης και της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, που περιλαμβάνουν ένα πάρκο και ένα κανάλι. Με άλλα λόγια, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Η πηγή των πληροφοριών δεν αποκαλύπτεται, καθώς «είναι άνθρωποι που συμμετείχαν στις διαπραγματεύσεις», σύμφωνα με τα γραφόμενα του Miltos74.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.