Αρχική ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ - ΝΕΑ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ Κάθε πράγμα στον καιρό του κι ο κολιός τον Αύγουστο

Κάθε πράγμα στον καιρό του κι ο κολιός τον Αύγουστο

Ανδρέας Κάππος

Γράφει ο Ανδρέας Κάππος

Σε απάντηση των μηνυμάτων που λαμβάνουμε ότι δεν ασκούμε στο έργο της δημοτικής αρχής, απαντάμε ότι “είναι νωρίς να την κρίνουμε συνολικά από τώρα” αναγνωρίζοντας πως “παρέλαβε από τους προηγούμενους ένα δήμο σε πολύ άσχημη κατάσταση”. Θα θέλαμε βέβαια η δημοτική αρχή να αφιερώνει περισσότερο χρόνο στα πραγματικά προβλήματα των δημοτών και τις ουσιαστικές ανάγκες της πόλης και να μην παρασύρεται από την στενή κομματική της ταυτότητα.

Υ.Γ.: Ας μην ξεχνάμε ότι η τελευταία πετυχημένη θητεία είναι αυτή του Παντελή Γρεντζελιά και από τότε και μετά επικράτησαν που δεν γνώριζαν το ένα, δεν γνώριζαν το άλλο, γιατί μάλλον απλά άλλα πράγματα είχαν στο μυαλό τους.

Υ.Γ.2: Όσο για την αντιπολίτευση, ζούμε την “μετά Χάρη” εποχή.

Υ.Γ.3: Ο δε επικεφαλής της Ένωσης Δημοτών Λύσσανδρος Γεωργαμλής, ξεκαθαρίζοντας τα εσωπαραταξιακά του, κάνει τη δουλεία του όπως πρέπει χωρίς μικροψυχία με κριτήριο μόνο το συμφέρον της πόλης και των κατοίκων της.

Υ.Γ.4: Ξεχωριστή και μοναδική παρουσία στα δρώμενα της πόλης αποτελεί το πετυχημένο έργο του Π.Π.Ι.Ε.Δ. , το οποίο χειρίζεται η κ. Ευτυχία Παπαλουκά.

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version