Αρχική ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ - ΝΕΑ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ Κλειστές οι παιδικές χαρές του δήμου λόγω ακαταλληλότητας

Κλειστές οι παιδικές χαρές του δήμου λόγω ακαταλληλότητας

kleistes-oi-paidikes-chares-tou-dimou-logo-akatallilotitas

Γράφει ο Ανδρέας Κάππος

Κλειστές παραμένουν οι του δήμου λόγω ακαταλληλότητας – Το Καφενείο σας έχει το ρεπορτάζ

Αφού ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας κ. Γ. Βούρος θεωρεί μηδαμινής σημασίας το θέμα ώστε να αποστείλει έστω και μια ανακοίνωση προς τους δημότες, είμαστε εμείς εδώ για να σας ενημερώσουμε σχετικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας οι του δήμου έχουν σφραγιστεί λόγω έλλειψης πιστοποιητικού καταλληλόλητας και ασφάλειας, που πρέπει να είναι σύμφωνο με τα ευρωπαϊκά πρότυπα και τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές. 

Ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Λ. Γεωργμαλής, ο οποίος ανέλαβε πρόσφατα καθήκοντα, παρέλαβε μια καυτή πατάτα. Μόλις αντιλήφθηκε το γεγονός έσπευσε να βρει λύση. Με την συνδρομή των υπαλλήλων του δήμου και της υπηρεσίας του ανακατασκεύασε ήδη μία παιδική χαρά, αυτή που βρίσκεται στην πλατεία Κωνσταντινουπόλεως – η οποία είναι η μόνη από τις 19 του δήμου που χάρη στην άμεση παρέμβαση λειτουργεί ακόμη κανονικά. 

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο Αντιδήμαρχος σε συνεργασία με τους δημοτικούς υπαλλήλους θα ανακατασκευάσουν άμεσα άλλες 4-5 παιδικές χαρές, οι οποίες με μερικές παρεμβάσεις θα μπορέσουν να λειτουργήσουν ξανά σύντομα, ενώ για τις υπόλοιπες δυστυχώς μερικές παρεμβάσεις της υπηρεσίας δεν αρκούν και θα πρέπει ενδεχομένως να γίνουν εκτενείς εργασίες, ώστε να είναι ξανά ασφαλείς για τα παιδιά. 

Το θέμα των παιδικών χαρών πρέπει να τεθεί σε συζήτηση σε επόμενη του Δημοτικού Συμβουλίου, ώστε να ληφθούν άμεσα αποφάσεις, τις οποίες ο Δήμαρχος δεν φαίνεται να είναι σε θέση να λάβει.

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version