Αρχική ΚΟΣΜΟΣ Κωνσταντινούπολη – Ζωντανή Μετάδοση: Συνεδρίαση Επιτροπής UNESCO για την Παγκόσμια (Πολιτιστική) Κληρονομιά

Κωνσταντινούπολη – Ζωντανή Μετάδοση: Συνεδρίαση Επιτροπής UNESCO για την Παγκόσμια (Πολιτιστική) Κληρονομιά

Γράφει ο Κώστας Κητής

Στην Κωνσταντινούπολη συνεδριάζει αυτή την στιγμή, σε τεσσαρακοστό ετήσιο γύρο, η Επιτροπή της UNESCO για την Παγκόσμια (Πολιτιστική) Κληρονομιά, από τις 10 μέχρι τις 20 Ιουλίου, υπό την προεδρία της Τούρκου Πρέσβειρας Καλής Θέλησης Lale Ülker, Γενικής Γραμματέα Εξωτερικών Υποθέσεων και Πολιτιστικών Θεμάτων του Τουρκικού Υπουργείου Εξωτερικών, καθώς και θα δώσουν το παρόν τους η Δήμαρχος της Κωνσταντινούπολης και ο και Τουρισμού της Τουρκίας.

Κατά την έναρξη της Συνεδρίασης θα αναγνωσθεί Διακήρυξη που σύνταξαν και νέες σε ειδικό που διοργάνωσε η UNESCO στην Κωνσταντινούπολη, από 29 Ιουνίου μέχρι και 11 Ιουλίου με θέμα την Παγκόσμια Κληρονομιά.

Κατά τις διεργασίες της σύσκεψης θα μελετηθεί η κατάταξη 29 φυσικών και αρχαιολογικών χώρων από πολλές χώρες του κόσμου υπό την προστασία του Οργανισμού, και θα κηρυχτούν σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης 7 φυσικοί και ιστορικοί ή αρχαιολογικοί χώροι.

Η Συνεδρίαση πραγματοποιείται αυτές τις ημέρες στο Συνεδριακό Κέντρο της Κωνσταντινούπολης και οι πλήρεις διεργασίες της σύσκεψης μπορούν να παρακολουθηθούν καθημερινά σε ζωντανή μετάδοση στα αγγλικά, από το παρακάτω βίντεο:

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version