Αρχική ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ - ΝΕΑ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ ΛΑ.ΣΥ.: Ήρθε η υπουργός στο “χωριό”

ΛΑ.ΣΥ.: Ήρθε η υπουργός στο “χωριό”

Laiki-syspeirosi-neas-filadelfeias-neas-chalkidonas

Τακτική επισκέπτρια του Δήμου μας είναι τον τελευταίο χρόνο η κ. Κεραμέως.

Εσχάτως και στο ξεκίνημα των εργασιών για την οικοδόμηση παιδικού σταθμού της Μητρόπολης 2 χρόνια μετά την παραχώρηση του δημοτικού χώρου και την ακύρωση της ανέγερσης του 3ου βρεφονηπιακού σταθμού του Δήμου ο οποίος παραμένει χωρίς κατάλληλο κτήριο.

Δήμαρχος, αντιδήμαρχοι, δήμαρχοι και στελέχη της “αντιπολίτευσης” φωτογραφίζονται μαζί της με κάθε ευκαιρία. Ελπίζουμε όλοι, όσοι συνωστίζονται για μια φωτογραφία με την Υπουργό, να βρουν λίγο χρόνο κατά τη διάρκεια του σοβαρού έργου της φωτογράφησης, να επισημάνουν στην κ. Κεραμέως, τα χρονίζοντα προβλήματα των σχολείων της πόλης μας και να φροντίσουν για την σύντομη  επίλυσή τους. 

Αν τα λησμονούν, να τους θυμίσουμε ενδεικτικά  τις υποσχέσεις για νέα πτέρυγα στο 1ο Λύκειο που αισίως διατρέχουν την  3η δεκαετία, το  1ο ΕΠΑΛ που παραμένει χωρίς κτήριο από το 2019, την ασφυκτική κατάσταση στα νηπιαγωγεία για την ανέγερση των οποίων δεν βρίσκονται τα οικόπεδα που εύκολα παραχωρούνται σε τρίτους.

Φανταζόμαστε ότι την κατάσταση στο 3ο Δημοτικό της Νέας Φιλαδέλφειας που βρίσκεται παραπλεύρως του χώρου όπου πρόσφατα φωτογραφίστηκαν ο κ. Δήμαρχος και η κ. Υπουργός τη γνωρίζουν καλά και έχουν δρομολογήσει τις απαραίτητες λύσεις.

Και φυσικά ακόμα να προχωρήσει ο ουσιαστικός αντισεισμικός έλεγχος και θωράκιση στα σχολικά κτήρια…

Σε κάθε περίπτωση για μια πιο πλήρη καταγραφή, Δημοτικοί Άρχοντες πρώην και νυν, και πολιτευτές της ΝΔ, του ΣΥΡΙΖΑ και του που έχουν περάσει από τα μέρη μας μπορούν να ανατρέξουν στο αναλυτικό υπόμνημα της Ένωσης Γονέων που έχει υποβληθεί  από τον Ιούνη στη Δημοτική Αρχή και το Δημοτικό Συμβούλιο.

Αλλά φυσικά όχι που δε γνωρίζουν τα αποτελέσματα των πολιτικών τους….

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version