Αρχική ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ - ΝΕΑ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ Να διασφαλιστεί η ελεύθερη πολιτική δραστηριότητα και η ελεύθερη διακίνηση ιδεων

Να διασφαλιστεί η ελεύθερη πολιτική δραστηριότητα και η ελεύθερη διακίνηση ιδεων

Λαϊκή Συσπείρωση Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας
Περιοδεία στο Δημαρχείο  επί της Λ. Δεκελείας, πραγματοποίησε σήμερα Τετάρτη 3 Απριλίου,  κλιμάκιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Νίκο Σερετάκη.
Τα μέλη της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας μοίρασαν προεκλογικό υλικό, και μίλησαν με τους εργαζόμενους των υπηρεσιών που στεγάζονται στο Δημαρχείο, τους κάλεσαν να αξιοποιήσουν όλες τις εκλογές που είναι μπροστά για να καταδικάσουν την αντιλαϊκή πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και των προκατόχων του, να ενισχύσουν το παντού για να δυναμώσει η πάλη του λαού, να γυρίσουμε σελίδα.
Εργαζόμενοι ανέφεραν ότι επιχειρείται να μπουν εμπόδια στην πολιτική δραστηριότητα. Κατήγγειλαν συγκεκριμένα ότι η Γενική Γραμματέας του Δήμου επικαλείται αντιδραστικούς νόμους και διατάξεις –που διατηρεί σε ισχύ η ΣΥΡΙΖΑ- για να καλλιεργήσει κλίμα εκφοβισμού και απαγόρευσης της διακίνησης πολιτικού υλικού. 
Η «Λαϊκή Συσπείρωση» θεωρεί ότι η Δημοτική Αρχή του ΣΥΡΙΖΑ έχει σοβαρές ευθύνες για την επιχειρούμενη απαγόρευση της πολιτικής δραστηριότητας και το κλίμα εκφοβισμού που καλλιεργείται.

Αποδείχνεται για άλλη μια φορά ότι αυταρχισμός και αντιλαϊκή πολιτική πάνε χέρι – χέρι και ότι για το κεφάλαιο και τις πολιτικές δυνάμεις που το στηρίζουν η “δημοκρατία” δε χωρά στους τόπους δουλειάς. Εκεί υπάρχει μόνο η “νομιμότητα” των αντιλαϊκών νόμων και της  εργοδοτικής τρομοκρατίας.

Η «Λαϊκή Συσπείρωση» υπερασπίζεται το δίκαιωμα στην ανεμπόδιστη πολιτική δράση και την ελεύθερη διακίνηση των πολιτικών ιδεών.

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version