Αρχική ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ - ΝΕΑ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ Πρόσκληση σε έκτακτη Συνεδρίαση Δ.Σ. (2η)

Πρόσκληση σε έκτακτη Συνεδρίαση Δ.Σ. (2η)

Παρακαλείσθε όπως προσέλθετε αύριο 24.1.2018, ημέρα Τετάρτη και ώρα 7 μ.μ., στην κλειστή αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Ενιαίου Λυκείου Ν. Φιλαδέλφειας «Μίλτος Κουντουράς», (Θεσσαλονίκης και Λαχανά) σε δημόσια έκτακτη Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, δυνάμει του άρθρου 67 παρ. 5 του Ν. 3852/2010 («Καλλικράτης»), για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της Ημερήσιας Διάταξης:

 

ΘΕΜΑΤΑ  ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ  ΔΙΑΤΑΞΗΣ

 

 

  1. Έγκριση της απασχόλησης με νέες συμβάσεις του προσωπικού ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου που προσελήφθη  για την κάλυψη αναγκών ανταποδοτικού χαρακτήρα του Τμήματος Κοιμητηρίου και παρείχε υπηρεσίες στις 7/6/2017, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 24 του Ν. 4479/2017.

 

  1. Διάθεση πιστώσεων για την τακτική επιχορήγηση των Νομικών Προσώπων του Δήμου έτους 2018.

 

  • Η Συνεδρίαση κρίνεται κατεπείγουσα για το πρώτο θέμα λόγω της λήξης των συμβάσεων των εργαζομένων και των σοβαρών προβλημάτων που εξαιτίας αυτής δημιουργούνται στη λειτουργία του Δημ. Κοιμητηρίου και για το δεύτερο δεδομένου ότι η έγκαιρη καταβολή της ετήσιας επιχορήγησης είναι απολύτως αναγκαία για την εύρυθμη λειτουργία των Νομικών Προσώπων του Δήμου.

 

  • Η παρούσα αναρτάται στην «Εφημερίδα της Υπηρεσίας» στην ιστοσελίδα του Δήμου.

 

 

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

 ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΝΟΣ

 

 

 

 

 

 

 

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version