Πρώτη σε πωλήσεις ασιατική φίρμα αναδεικνύεται η Nissan στην Ευρώπη

Ρεκόρ πωλήσεων κατέγραψε η στην κατά το πρώτο εξάμηνο του 2015, κατακτώντας τα σκήπτρα της πρώτης, σε πωλήσεις ασιατικής φίρμας αυτοκινήτων στη Γηραιά Ήπειρο.

Σε απόλυτες τιμές, για το πρώτο μισό του 2015 οι πωλήσεις της Nissan στην ανήλθαν σε 384.726 σημειώνοντας αύξηση 4,3%, σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα πέρυσι.

Σημαντική στα παραπάνω μεγέθη ήταν η συμβολή του Nissan Qashqai το οποίο προσφάτως κατέγραψε ένα ακόμα ρεκόρ με φτάνοντας το ορόσημο των 2,5 εκατομμυρίων πωλήσεων από την πρώτη μέρα της διάθεσής του.

Ο Guillame Cartier, επικεφαλής πωλήσεων και marketing της Nissan Εurope, δήλωσε: «Αυτό που κάνουμε για την Nissan ως φίρμα, τα μας, αλλά και η υπόσχεσή μας για εξαιρετικές στους πελάτες μας, είναι ξεκάθαρο ότι λειτουργεί. Είμαστε ενθουσιασμένοι με το γεγονός ότι οι πελάτες μάς εμπιστεύονται, καθιστώντας έτσι την Nissan ως την πρώτη σε πωλήσεις, ασιατική φίρμα στην ευρωπαϊκή επικράτεια. Θα συνεχίσουμε με τo ίδιο πάθος, προκειμένου να προσφέρουμε ακόμα περισσότερα στους πελάτες μας -περισσότερες επιλογές, πρόσθετη αξία αλλά και περισσότερο καινοτόμα και γεμάτα ενθουσιασμό προϊόντα».

Σημειώνεται ότι στην Ελλάδα η Nissan, με πωλήσεις που για τον Ιούνιο ανήλθαν σε 978 μονάδες, αναρριχήθηκε στην πρώτη θέση σε μηνιαίο επίπεδο, καταγράφοντας μερίδιο αγοράς 10,9%. Στο εξάμηνο οι συνολικές πωλήσεις της Nissan στην εγχώρια αγορά ανέρχονται σε 4.188 μονάδες, μέγεθος που της εξασφαλίζει τη δεύτερη θέση στην συνολική κατάταξη και αντιστοιχεί σε μερίδιο αγοράς 9,7%.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.