Ο αρχηγός των πράσινων της Αυστραλίας υπέρμαχων κάνναβης για την ψυχαγωγία.
Ο αρχηγός των πράσινων της Αυστραλίας υπέρμαχων κάνναβης για την ψυχαγωγία.

Ενώπιον της αστυνομίας θα προκηρυχτεί το αποτέλεσμα δημοψηφίσματος για την νομιμοποίηση μαριχουάνας στην

Το νέο ακαδημαϊκό έτος στις 29 Σεπτεμβρίου ορίστηκε παράλληλη διεξαγωγή δημοψηφίσματος επάνω στην νομιμοποίηση των ναρκωτικών καπνίσματος και την ευθανασία των ασθενών με τις βουλευτικές εκλογές από την Νέα Ζηλανδία.

Το πράσινο κόμμα και των δύο Ωκεάνιων κρατών επιχορηγεί την εκβιομηχάνιση της ς και την ψυχαγωγική της χρήση από την Αυστραλία και έχοντας συμφωνήσει με την κυβέρνηση της Εθνικής παράταξης πριν από μερικά έτη στο επερχόμενο διπλό-θεματικό δημοψήφισμα με τις εκλογές.

Η κατώτατη ηλικία αγοράς και προμήθειας αναμένονται να είναι τα 20 χρόνια ηλικίας των καταναλωτών και η τυποποίηση πρόκειται να συσκευάζεται από ουδέτερη με υγειονομικά προσαρμοσμένες προειδοποιήσεις χωρίς προώθηση και διαδικτυακές πωλήσεις να διαθέτουν άδεια και το μέγιστο και ανώτατο όριο των 14 γραμμαρίων τέθηκε καθημερινά. Η ανάλωση με το κάπνισμα περιορίζονται στην ιδιωτική κατοικία των καταναλωτών και τα εξειδικευμένα κέντρα της διασκέδασης χωρίς να χορηγείται δημόσια υπαίθρια άδεια καπνίσματος κάνναβης από τις αρχές του νησιωτικού κράτους.

Την αρχή του 2019 το 60% των Νεοζηλανδών αποφάνθηκε υπέρ της νομιμοποίησης της κάνναβης και το 16% τήρησαν την ουδέτερη άποψη.

Το 63% υποστήριξε την λιανική κατανάλωση κάνναβης και το 39% ενέκρινε την ηλικία των 18 ετών την κατάλληλη από κατώτατο όριο πώλησης έναντι του 36% αποφασίζοντας και προτιμώντας τα 21 έτη. Οι τωρινοί χρήστες κάνναβης με την προοπτική ξεπερνούν τους 300.000 στη Νέα Ζηλανδία. Η διάσημη πρωθυπουργός της Νέας Ζηλανδίας από το Εργατικό κόμμα το 1999 μέχρι το 2008 Έλεν Κλαρκ διασφαλίζοντας την χαμηλότερη ανεργία και την οικονομική της ανάπτυξη υπεραμύνεται και ενθαρρύνει την θετική υπερψήφιση του δημοψηφίσματος με πολλούς οργανωμένους υποστηρικτές.

Αναμένονται ισχυρές εκκαθαρίσεις και απομάκρυνση του συσπειρωμένου εγκλήματος και των συμμοριών από τις εκτάσεις πόλεων όπου επιδίδονταν με την ομίχλη επιδρώντας από το σκότος οι αστυνομικές δυνάμεις ερήμην μόρφωσης του κοινού και του λοιπού προσανατολισμού των πολιτών.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.