fbpx
20.1 C
Nea Chalkidona
Τετάρτη, 17/04/2024

    Και η Ρούλα Πατίλη στην “Καλημέρα”!

    πατιλη

    Ανακοινώνοντας  την συνεργασία της με την Ανεξάρτητη Δημοτική Παράταξη Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας «Καλημέρα Όμορφη Πόλη», η κ. Ρούλα Πατίλη, η οποία είχε εκδηλώσει  την αρχική της πρόθεση να θέσει υποψηφιότητα ως Δήμαρχος στην πόλη μας, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

    «Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω στους συμπολίτες μας, ότι στις προσεχείς δημοτικές εκλογές του Μαΐου 2014, θα συνεργαστώ ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον υποψήφιο Δήμαρχο κ. Χάρη Τομπούλογλου, έναν άνθρωπο ικανό, γέννημα-θρέμμα της πόλης μας, έναν ανιδιοτελή εργάτη της κοινωνικής προσφοράς, με λαμπρό έργο ως ΆΜΙΣΘΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ του Νοσοκομείου Παίδων Αθηνών ‘’ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΑΙ ΑΓΛΑΪΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ’’. Θεωρώ ότι μέσα από αυτή την συμπόρευση και την κοινή δράση μπορούμε να πετύχουμε πολλά. Προς όφελος της τοπικής μας κοινωνίας και των συμπολιτών μας, που σήμερα δοκιμάζονται από την πρωτόγνωρη οικονομική κρίση που όλοι βιώνουμε. Προς όφελος της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας. Χωρίς αγκυλώσεις και εξαρτήσεις δημιουργούμε ένα ευρύ δημοκρατικό φάσμα! Με στόχο την συνένωση όλων των προοδευτικών, μετριοπαθών και κοινωνικά ευαίσθητων δυνάμεων αυτής της πόλης. Διότι αυτά που μας ΕΝΩΝΟΥΝ είναι πολύ περισσότερα από αυτά που μας χωρίζουν».

    Ενώ ο επικεφαλής του συνδυασμού και υποψήφιος δήμαρχος Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας Χάρης Τομπούλογλου επεσήμανε: «Η Ρούλα Πατίλη έχει αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια μέσα από την ακαταπόνητη δράση της ότι μοναδικός της στόχος είναι η κοινωνική αλληλεγγύη. Πάντα πορευόταν με ανιδιοτέλεια και αξιοπρέπεια. Αυτό έπραξε και τώρα, προσθέτοντας και τις δικές της δυνάμεις στην προσπάθειά μας  για ένα καλύτερο αύριο. Για τη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα που όλοι ονειρευόμαστε. Την καλωσορίζουμε με χαρά στον κοινό μας αγώνα».

    Νίκος Αντωνιάδης
    Νίκος Αντωνιάδης
    Γέννημα - θρέμα Χαλκηδονιώτης, τρελός με την τεχνολογία και παθιασμένος με την φωτογραφία και το βίντεο.

    Σχετικά άρθρα