15.1 C
Nea Chalkidona
Δευτέρα, 17/03/2025

    Η πίτα της Πολιτιστικής Αναγέννησης

    Νέα Φιλαδέλφεια: 21 Ιανουαρίου 2015

    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
    Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 11/01 ημέρα Κυριακή στο Πνευματικό Κέντρο η καθιερωμένη κοπή της Βασιλόπιτας του Συλλόγου μας.
    Η Γραμματέας κ. Μάρω Τσιλιμπάρη καλωσόρισε και ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους και τους ευχήθηκε καλή χρονιά εκ μέρους του Δ.Σ. και της Προέδρου, η οποία λόγω ασθένειας ήταν απούσα.
    Ο Αρχιμανδρίτης κος Παντελεήμων ευλόγησε την Βασιλόπιτα και μετά εξήρε το πολιτιστικό και κοινωνικό έργο του Συλλόγου.
    Κατόπιν ο Δήμαρχος κ. Άρης Βασιλόπουλος έκοψε το δικό του κομμάτι και ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά.
    Η χορωδία των Αγ. Αναργύρων Ν. Ιωνίας έψαλε ύμνους υπό τη καθοδήγηση του κ. Μπιμπίκου και στο τέλος τραγούδησαν κάλαντα από διάφορους τόπους της Ελλάδας.
    Στη συνέχεια η κ. Συνάνογλου διάβασε το βιογραφικό του ομιλητή μας κ. Σ. Μαρσέλλου, Θεολόγου, ο οποίος μας μίλησε για τα έθιμα της Βασιλόπιτας, στη Μ. Ασία.
    Στο τέλος ανακοινώθηκε το πρόγραμμα των ακόλουθων εκδηλώσεων:
    • 31/01 θα πάμε στο Λουτράκι στο θέατρο ΕΚΦΡΑΣΗ
    • 4/02 θα πάμε στο θέατρο Μείζονος Ελληνισμού στη παράσταση “ΣΜΥΡΝΗ ΜΟΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ”
    • 14/02 Σάββατο του Αγ. Βαλεντίνου θα πάμε το μεσημέρι στη ταβέρνα “Μπαρμπαλέξης”
    • Τέλος Φεβρουαρίου θα πάμε εκδρομή στο Εκπτωτικό χωριό και μετά για φαγητό.

    Για πληροφορίες στα τηλέφωνα 210-2532332, 210-2512773, 210-2511643 ή στο ιστότοπο μας http://politistikianagennisinfnx.blogspot.gr/

    Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν:

    Ο Δήμαρχος Άρης Βασιλόπουλος, ο Αντιδήμαρχος κ. Ανανιάδης, η Δημοτική Σύμβουλος και πρόεδρος της Κοινοφελούς κα. Αναγνώστου, η Δημοτική Σύμβουλος και Αντιπρόεδρος του ΠΠΙΕΔ κα. Παπαλουκά, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Μανωλεδάκης, ο Δημοτικός Σύμβουλος και επικεφαλής του συνδυασμού Ζούμε Μαζί και πρόεδρος του Ιωνικού Α.Σ. Απόστολος Κόντος, ο Δημοτικός Σύμβουλος Νίκος Παπανικολάου, οι τέως Αντιδήμαρχοι κ. Μπόβος  και κα. Καβακοπούλου, ο πρόεδρος των Ρουμελιωτών κ. Κυριαζής, η τέως πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας Νέας Φιλαδέλφειας κα. Δερμανούτσου, ο τέως πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Παπακώστας,  εκπρόσωποι των Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας Νέας Φιλαδέλφειας κ. Πάρης Μιχαλάκης  και κα. Μαρία Καμινιώτου και η υπεύθυνη της Τράπεζας Αγάπης κα. Ντίνα Μυλωνά.
    Το Δ.Σ.
    Νίκος Αντωνιάδης
    Νίκος Αντωνιάδης
    Γέννημα - θρέμα Χαλκηδονιώτης, τρελός με την τεχνολογία και παθιασμένος με την φωτογραφία και το βίντεο.

    ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

    Σχετικά άρθρα