26.6 C
Nea Chalkidona
Πέμπτη, 05/06/2025

    Ημέρα χαράς και δημιουργίας στη Λέσχη Φιλίας – ΑΜΕΑ

    Την Τετάρτη 28 Μαΐου 2025, η Λέσχη Φιλίας – ΑΜΕΑ πλημμύρισε από χαρά, μουσική και
    ζωντάνια, σε μια ξεχωριστή εκδήλωση που διοργανώθηκε με αγάπη και μεράκι. Τα παιδιά της
    Λέσχης, μαζί με τις εθελόντριές τους, υποδέχθηκαν με μεγάλο ενθουσιασμό τα μέλη του
    Χορευτικού του Συλλόγου Ηπειρωτών Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας. Σε ένα κλίμα
    ζεστό και εορταστικό, όλοι μαζί χόρεψαν, τραγούδησαν και αντάλλαξαν χαμόγελα.
    Στη συνέχεια, η Λέσχη είχε τη χαρά να φιλοξενήσει την ΑΜΚΕ IASIS, με την παρουσία ψυχολόγου και κοινωνικού λειτουργού. Πραγματοποιήθηκαν βιωματικές δράσεις και δημιουργικές δραστηριότητες, με στόχο την ενίσχυση της επικοινωνίας, της έκφρασης και της συνεργασίας μεταξύ των παιδιών.
    Ιδιαίτερη τιμή αποτέλεσε η παρουσία του Δημάρχου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, κ. Γιάννη Τομπούλογλου, καθώς και του Εντεταλμένου Δημοτικού Συμβούλου Κοινωνικής Πολιτικής και ΑΜΕΑ, κ. Μανώλη Διαγουμά. Και οι δύο συμμετείχαν ενεργά στις δράσεις της ημέρας, ενισχύοντας έμπρακτα το μήνυμα της αποδοχής, της συμπερίληψης και της κοινωνικής ευαισθητοποίησης.
    Η Λέσχη Φιλίας – ΑΜΕΑ ευχαριστεί θερμά όλους όσοι συνέβαλαν στη δημιουργία αυτής της
    ξεχωριστής εμπειρίας. Η ημέρα αυτή αποτελεί ακόμη μία απόδειξη πως η αγάπη, η συνεργασία
    και η αλληλεγγύη μπορούν να κάνουν τη διαφορά στις ζωές μας.

    Η ομάδα του Καφενείου
    Η ομάδα του Καφενείου
    Το ΚΑΦΕΝΕΙΟ δημιουργήθηκε με σκοπό κάθε αναγνώστης να μπορεί να διαβάσει όλα τα νέα της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας, να ενημερωθεί για δράσεις και πολιτιστικές εκδηλώσεις, αλλά και να βρεί όλες τις ειδήσεις που αφορούν την Ελλάδα και τον κόσμο, τα αθλητικά και την ΑΕΚ, το lifestyle, την τεχνολογία και το gaming καθώς και όλες τις επιστημονικές εξελίξεις που τον αφορούν.

    ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

    Σχετικά άρθρα