Αρχική ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ - ΝΕΑ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ Με πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία η έρευνα του ΕΕΑ για τους επαγγελματίες του...

Με πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία η έρευνα του ΕΕΑ για τους επαγγελματίες του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας

Πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία για τους επαγγελματίες και τον εμπορικό κόσμο της πόλης μας παρουσιάστηκαν την Τετάρτη 08 Ιουνίου στην εκδήλωση του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας με θέμα «Οι προοπτικές ανάπτυξης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και η αναπτυξιακή πορεία της πόλης μας» στο Πνευματικό Κέντρο της Νέας Φιλαδέλφειας.

Η πραγματοποιήθηκε από το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών (ΕΕΑ), και αφορούσε τα προβλήματα του κλάδου, τις προοπτικές ανάπτυξης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων καθώς και την αναπτυξιακή πορεία της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας.

Ομιλητές στην εκδήλωση ήταν ο Δήμαρχος της πόλης μας , ο Πρόεδρος του ΕΕΑ Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Σωτήρης Κοσκολέτος, ο Αντιδήμαρχος Αναπτυξιακής Πολιτικής Θάνος Λέκκας, καθώς και ο π. Αντιδήμαρχος και σύμβουλος του Δημάρχου Παύλος Κότσιρας.

 

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης Γιώργος Βλάχος, ο οποίος και απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι, στελέχη του Δήμου, στελέχη του ΕΕΑ και αρκετοί επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται σε Νέα Φιλαδέλφεια και Νέα Χαλκηδόνα.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              Από το Γραφείο Τύπου

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version