24.3 C
Nea Chalkidona
Σάββατο, 31/05/2025

    Την Κυριακή η 3 η μέρα του Μουσικοχορευτικού Οδοιπορικού στην Παράδοσή μας με χορούς από όλη την Ελλάδα και γλέντι για όλους

    Την Κυριακή 1 Ιουνίου και ώρα 20:00, στο Πάρκο Γ. Αποστολάκης, στη Νέα Χαλκηδόνα, θα
    πραγματοποιηθεί το μουσικοχορευτικό πρόγραμμα της τρίτης μέρα του 6 ου Μουσικοχορευτικού Οδοιπορικού στην Ελληνική Παράδοση, που με βάση τον αρχικό σχεδιασμό επρόκειτο να πραγματοποιηθεί την Κυριακή 25 Μαΐου αλλά αναβλήθηκε λόγω καιρικών συνθηκών.
    Την Κυριακή, τελευταία μέρα των τριήμερων εκδηλώσεων 620 μαθητές, ηλικίας 6 έως 85 ετών, των μουσικοχορευτικών μας τμημάτων θα χορέψουν χορούς από όλοι την Ελλάδα με την συνοδεία ορχήστρας παραδοσιακών οργάνων και θα ακολουθήσει γλέντι για όλους.

    Η ομάδα του Καφενείου
    Η ομάδα του Καφενείου
    Το ΚΑΦΕΝΕΙΟ δημιουργήθηκε με σκοπό κάθε αναγνώστης να μπορεί να διαβάσει όλα τα νέα της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας, να ενημερωθεί για δράσεις και πολιτιστικές εκδηλώσεις, αλλά και να βρεί όλες τις ειδήσεις που αφορούν την Ελλάδα και τον κόσμο, τα αθλητικά και την ΑΕΚ, το lifestyle, την τεχνολογία και το gaming καθώς και όλες τις επιστημονικές εξελίξεις που τον αφορούν.

    ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

    Σχετικά άρθρα