Τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης είδαν οι Ντούσαν Μπάγεβιτς, Στέλιος Μανωλάς, Παντελής Νικολάου, Θωμάς Μαύρος και Στέλιος Σεραφείδης
Προσπάθειες να βρεθεί ένας τρόπος επικοινωνίας και μία λύση για το πρόβλημα με το γήπεδο της ΑΕΚ καταβάλλει ο Αλέξης Τσίπρας και ενώ το κλίμα ανάμεσα στη διοίκηση της ομάδας και το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης γίνεται όλο και πιο βαρύ, εξαιτίας των αντιδράσεων για τα σχέδια οικοδόμησης του νέου «σπιτιού» της ομάδας στη Νέα Φιλαδέλφεια.
Ο κ. Τσίπρας κάλεσε στο γραφείο του τον Σύνδεσμο Παλαιμάχων της ΑΕΚ, προκειμένου να συζητηθούν τα θέματα αυτά.
Στην αντιπροσωπεία μετείχαν οι Ντούσαν Μπάγεβιτς, Στέλιος Μανωλάς, Παντελής Νικολάου, Θωμάς Μαύρος και Στέλιος Σεραφείδης.
Στη συνάντηση βρέθηκε και ο Γιώργος Πάντζας, ο οποίος υποδέχθηκε την αντιπροσωπεία των παλαιμάχων της «Ένωσης», ενώ το «παρών» έδωσε και ο Ιούλιος Συναδινός, υπεύθυνος του αθλητικού τομέα του κόμματος και πρώην μέλος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ.
Σημειωτέον ότι, μόλις προ διημέρου, ο διευθυντής της εφημερίδας Αυγή, Νίκος Φίλης, είχε επικρίνει τον ιδιοκτήτη της ΑΕΚ, Δημήτρη Μελισσανίδη και στη συνέχεια, αφού δέχθηκε επιθέσεις από την ΠΑΕ, απάντησε μέσω Facebook:
«Μου έλεγαν όλοι ότι “αν δεν έχεις φέησμπουκ, δεν υπάρχεις”. Φτιάχθηκε λοιπόν μια σελίδα.
Κι επειδή πρέπει να είμαστε σοβαροί θα ήθελα να σχολιάσω την επίθεση από την ΠΑΕ ΑΕΚ:
Η ανοικοδόμηση του γηπέδου της ΑΕΚ πρέπει να γίνει αυστηρώς στα όρια του ιστορικού γηπέδου της ομάδας, με σεβασμό του περιβάλλοντος και, ειδικότερα, του Άλσους. Αυτή η θέση διαφοροποιείται από τα αυτοκρατορικά σχέδια του μεγαλομέτοχου της ΠΑΕ, για τα οποία και φυσικά δεν αξίζει να δοθεί ούτε ένα τσακιστό φράγκο. Οι αρχές, διοικητικές και δικαστικές, έχουν την αρμοδιότητα να αποφασίσουν, με σεβασμό στο δημόσιο συμφέρον.
Η απόφαση της ΠΑΕ ΑΕΚ συνιστά υπόδειγμα λαθρεμπορίου των αισθημάτων των φιλάθλων της ΑΕΚ. Τους προσβάλλει, επιχειρώντας να επηρεάσει την πολιτική στάση τους ενόψει εκλογών. Επιπλέον, αποτελεί απόδειξη ότι ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ καταφεύγει σε φθηνό αντιπερισπασμό για να σταματήσει η δημόσια συζήτηση σχετικά με τις κύριες δραστηριότητές του, που ένα δείγμα τους πληροφορήθηκε η ελληνική κοινή γνώμη με το γνωστό περιστατικό στη Λιβύη.
Ως προς τις αιτιάσεις γιατί ένας δημοσιογράφος ασχολείται με τα έργα και τις ημέρες του κ. Μελισσανίδη, απαντάμε ότι αυτό είναι υποχρέωση. Είναι καθήκον του δημοσιογράφου να ερευνά και να αποκαλύπτει τις δραστηριότητες οποιουδήποτε δημοσίου προσώπου -πολιτικού, επιχειρηματία, αθλητικού παράγοντα, ακόμη περισσότερο διαπλεκόμενου. Κι αυτή η στάση μας δεν πρόκειται να αλλάξει, καθώς μάλιστα στη Νέα Φιλαδέλφεια οι κάτοικοι και η δημοτική αρχή απειλούνται καθημερινά από μαφιόζικες πρακτικές. Είναι, λοιπόν, θέμα Δημοκρατίας».