Δελτίο Τύπου της Δύναμης Πολιτών

δυναμη-πολιτων

Την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε ανοιχτή συνέλευση της Δύναμης Πολιτών στο ΠΠΙΕΔ. Έπειτα από εποικοδομητική συζήτηση, που διήρκεσε τρεις ώρες, η συνέλευση κατέληξε στις εξής αποφάσεις:

α. Εγκρίθηκε το πλαίσιο αρχών που παρουσιάστηκε από την απερχόμενη γραμματεία ως βάση συζήτησης για την διαμόρφωση του προγράμματος της παράταξης.

β. Αποφασίστηκε η επεξεργασία του προγράμματος της παράταξης να γίνει μέσα από μία ανοιχτή επιτροπή προγράμματος. Στη συνέχεια το προτεινόμενο να κατατεθεί προς και έγκριση στην ίδια τη συνέλευση της παράταξης.

γ. Εξελέγη επικεφαλής της Δύναμης Πολιτών ο φιλόλογος Άρης Βασιλόπουλος.

δ. Συγκροτήθηκε 25μελής συντονιστική επιτροπή με στόχο την οργάνωση της παράταξης, τη διεύρυνσή της και την περαιτέρω επεξεργασία ζητημάτων που τέθηκαν στη συνέλευση.

Ευχαριστούμε όλους τους συνδημότες μας για τη μαζική τους ανταπόκριση στην πρόσκληση της Δύναμης Πολιτών και συνέβαλαν με την συμμετοχή τους σε έναν γόνιμο και δημοκρατικό διάλογο. Ως Δύναμη Πολιτών δεσμευόμαστε ότι το αμέσως επόμενο διάστημα θα αναλάβουμε εκείνες τις πρωτοβουλίες στην περιοχή ώστε να φανούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης όσων βρέθηκαν κοντά μας και να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη της πλειοψηφίας των συνδημοτών μας.

Φιλαδέλφεια – Χαλκηδόνα

28 Νοεμβρίου 2013