fbpx
22.8 C
Nea Chalkidona
Κυριακή, 01/09/2024

    Δελτίο Τύπου της παράταξης “Ζούμε Μαζί”

    343  pl

    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 11/03/2014

    ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΠΑΦΗ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ – ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΚΟΝΤΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΤΟΥ, ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ – ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ

    Την Δευτέρα 10 Μαρτίου το πρωί, ο υποψήφιος Δήμαρχος Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας Απόστολος Κόντος, μαζί με στελέχη της Ανεξάρτητης Δημοτικής Παράταξης Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος Ζούμε Μαζί, έκαναν ενημερωτική επίσκεψη στις υπηρεσίες του Δήμου μας, στην Νέα Φιλαδέλφεια και στην Νέα Χαλκηδόνα.

    Μαζί του ήταν οι δημοτικοί σύμβουλοι Μπάμπης Μπόβος και Νίκος Πανανικολάου, καθώς και oι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι Χρύσα Χελιδωνάκη, Νίκος Θεοδωρόπουλος, Έλσα Παπαγεωργίου, Νέλος Χριστοδουλίδης και Ιωάννα Ν.Τζαβάρα.

    Ο Απόστολος Κόντος και οι συνεργάτες του (Οικονομολόγοι, Αρχιτέκτονες Μηχανικοί και με εμπειρία στα θέματα Πολιτισμού), ήρθαν σε επαφή με τους Διευθυντές, τους Προϊσταμένους και το Προσωπικό του Δήμου στα κεντρικά κτήρια της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας και ενημερώθηκαν για τα τρέχοντα ζητήματα στους τομείς των Οικονομικών, των Διοικητικών, των Τεχνικών Έργων και του Πολιτισμού. Ο Απόστολος Κόντος μίλησε με θερμά λόγια και συνεχάρη τους εργαζόμενους εκτιμώντας το πολύτιμο έργο που προσφέρουν καθημερινά στον Δήμο μας, και τους υποσχέθηκε ότι θα σταθεί αρωγός και συμπαραστάτης στα δίκαια αιτήματά τους.

    Στην συνέχεια, η ομάδα επισκέφθηκε τα ΚΑΠΗ Νέας Χαλκηδόνας, όπου συνάντησε ένα κλίμα ιδιαιτέρως θετικό, φιλικό και ειλικρινές.

    Τέλος, ο υποψήφιος Δημάρχος Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας Απόστολος Κόντος συναντήθηκε με το προεδρείο του Παναττικού Συνδικάτου Συνταξιούχων ΙΚΑ Νέας Φιλαδέλφειας και Νέας Χαλκηδόνας, συζήτησε μαζί τους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συνταξιούχοι της Πόλης μας και δεσμεύτηκε να τους βοηθήσει, στο μέτρο του δυνατού, αναγνωρίζοντας την κρισιμότητα της κατάστασης και τις αυξημένες δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι συνταξιούχοι σήμερα, εξαιτίας της ευρύτερης οικονομικής κρίσης που μαστίζει την Ελλάδα.

    Γραφείο τύπου Ζούμε Μαζί

     

    Νίκος Αντωνιάδης
    Νίκος Αντωνιάδης
    Γέννημα - θρέμα Χαλκηδονιώτης, τρελός με την τεχνολογία και παθιασμένος με την φωτογραφία και το βίντεο.

    Σχετικά άρθρα