Δελτίο τύπου της Παράταξης “Ζούμε Μαζί”

343  pl

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 11/03/2014

Βασικές προτεραιότητες για την παράταξη «Ζούμε Μαζί» Κοινωνική πολιτική, Καθαριότητα, Παιδεία

Η παράταξη «Ζούμε Μαζί» και ο επικεφαλής της Απόστολος Κόντος, το τελευταίο τρίμηνο, γυρίζουν τις γειτονιές της πόλης μας και συγκεντρώνουν, σε άμεση επαφή με τους συμπολίτες μας, τις δικές σας σκέψεις και προβληματισμούς, για το και τις ενέργειες που πρέπει να αποτελέσουν προτεραιότητα, για τη Δημοτική Αρχή που θα προκύψει από τις , του ερχόμενου Μαΐου.

Σε πρόσφατα δημόσια τοποθέτησή του ο Απόστολος Κόντος, έθεσε επιγραμματικά τα τρία βασικά θέματα που θεωρούμε ότι πρέπει να απασουν άμεσα, τη διοίκηση. Είναι η εντονότερη άσκηση κοινωνικής πολιτικής, το μεγάλο ζήτημα της παιδείας και η καθαριότητα. Τα θέματα αυτά θα απασχολήσουν το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος του συνδυασμού μας και θα αποτελέσουν casus belli, στη διαμόρφωση των σχέσεων του Δήμου μας, με την κεντρική διοίκηση.

Σύντομα και έγκαιρα, μετά την ολοκλήρωση των επαφών στις γειτονιές της πόλης μας, η επιτροπή προγράμματος που έχει συσταθεί και οι συνεργάτες του συνδυασμού μας, θα παρουσιάσουν δημόσια τις θέσεις της παράταξης, για όλα τα μεγάλα και μικρά ζητήματα και θα προτείνουν λύσεις που θα βγάλουν την Φιλαδέλφεια και τη Χαλκηδόνα από το τέλμα της στασιμότητας.

παραταξη