ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΦΙΛΔΕΛΦΕΙΑΣ

ΔΤ 6-4-2014 ποδηλατάδα 2
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Την Πολιτιστική Ποδηλατοδρομία που διοργάνωσε και πραγματοποίησε η ΣΧΟΛΗ ΧΑΤΖΗΒΕΗ την Κυριακή 6 Απριλίου, κάλυψαν σε όλο το μήκος της διαδρομής, εντός του οικιστικού ιστού του Δήμου, οι . Με 18 Εθελοντές, που ως τροχονόμοι ρύθμισαν την κυκλοφορία σε 24 σημεία, η ποδηλατοδρομία διεξήχθη με για μικρούς και μεγάλους.

Στο μέσον της κυκλικής ποδηλατικής διαδρομής λειτούργησε Σταθμός Α΄ Βοηθειών, στελεχωμένος από 5 Εθελοντές με επαγγελματική ιδιότητα στον τομέα της υγείας και εκπαιδευμένους διασώστες. Επίσης, το ασυρματικό δίκτυο των ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΠΠΝΦ που υποστήριξε και τους διοργανωτές, αποδείχτηκε πολύτιμος σύμμαχος για την διεξαγωγής της διοργάνωσης και τη λεπτομερή μεταξύ των εμπλεκομένων.

ΔΤ 3o γυμνάσιο φιλαδέλφειας 2

Επίσης, το Σάββατο 12 Απριλίου οι ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΠΠΝΦ, μετά από σχετικό αίτημα της Γυμνασιάρχου, δενδροφύτευσαν τον αύλειο χώρο του ΝΦ με αναρριχητικά φυτά και δαφνόδενδρα χορηγίας του Συλλόγου.

www.ethelontesnf.blogspot.com

 

Επίσης, το Σάββατο 12 Απριλίου οι ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΠΠΝΦ, μετά από σχετικό αίτημα της Γυμνασιάρχου, δενδροφύτευσαν τον αύλειο χώρο του 3ου Γυμνασίου ΝΦ με αναρριχητικά φυτά και δαφνόδενδρα χορηγίας του Συλλόγου.

 

www.ethelontesnf.blogspot.com