Δράση των Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας

ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ 036

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Περιβαλλοντική δράση πραγματοποίησαν, όπως κάθε χρόνο, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Προστασίας του Περιβάλλοντος, οι ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ.

Συγκεκριμένα το πρωί της Κυριακής 15 Ιουνίου, οι ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ πραγματοποίησαν συμβολικό καθαρισμό στο παρτέρι της Δεκελείας και συγκεκριμένα στο τμήμα της από το parking του Άλσους (Σ/Μ ΑΒ) μέχρι και τη συμβολή της με την οδό Επταλόφου, αλλά και σε τμήμα του Πάρκου Μικρασιατών.

Στη δράση συνέβαλε η Γεωπόνος του Δήμου Αγγελική Γκοντόρα με την παροχή και των απαραίτητων εργαλείων, και συμμετείχαν ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος ΦΧ Άρης Βασιλόπουλος και λέχη των Δημοτικών Παρατάξεων ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ και ΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ.

Οι ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ επιθυμούν να συγχαρούν τον ιδιοκτήτη της ΒΥΖΑΝΤΙΝΉΣ ΓΩΝΙΑΣ, για τη ιδιαίτερη φροντίδα και την καλαίσθητη εικόνα του παρτεριού μπροστά από το κατάστημά του, και να παροτρύνουν και τους λοιπούς να μιμηθούν το παράδειγμά του.

Οι ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ευχαριστούν όλους τους συμμετέχοντες για την βοήθειά τους και τους περιμένουν και σε μελλοντικές τικές δράσεις.

ethelontesnf@gmail.com

www.ethelontesnf.blogspot.com