ΕΚΤΟΣ….ΠΡΩΤΟΚΟΛΟΥ

MposinakosΦίλοι μου γεια σας .

Χαίρομαι που θα συνεχίσουμε την επαφή μας μέσα από την ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ  αλλά και μέσα από την ιστοσελίδα www.eanazitisi .gr. Ευχαριστώ ιδιαιτέρως τους αρμοδίους που μου έδωσαν βήμα να εκφράζομαι .Θα συνεχίσω  έτσι να αρθρογραφώ και με τον τρόπο που αρθρογραφώ  τα τελευταία 6 χρόνια, με σκοπό  να απολαμβάνω τα θετικά σας σχόλια . Άλλωστε σα δημότης αυτής της πόλης έχω το κάθε έννομο συμφέρον να ρωτάω και να ενδιαφέρομαι για ότι συμβαίνει στην πόλη μου . Δικαίωμα που δεν μπορεί κανείς να μου το στερήσει. Έτσι λοιπόν από την  στήλη μου « ΕΚΤΟΣ….ΠΡΩΤΟΚΟΛΟΥ» θα ενημερώνεσθε για ότι συμβαίνει εκτός …πρωτοκόλλου και με τις δικές μου’’ σημειολογικές’’ προσεγγίσεις.

Να σας υπενθυμίσω όμως μερικά στοιχεία για εμένα. Γεννήθηκα στην πόλη μας όπου ζω μέχρι και σήμερα ,με τις απαιτήσεις που έχω για την πόλη μου ,όχι μόνο για εμένα αλλά και για τα μου   της μητέρας μου; Πρόσφυγες από την Μικρά Ασία .Όλοι με γνωρίζουν σαν Ντίνο και όχι σας Κωνσταντίνο η Κώστα. Παιδικές συνήθειες βλέπετε .

Τελείωσα το σχολείο στην Νέα Φιλαδέλφεια .Έχω σπουδάσει Ναυτιλιακά, με Κρατικό Πτυχίο από το ΥΕΠΘ . Είμαι απόφοιτος της Ιταλικής Σχολής Αθηνών και κάτοχος πτυχίου καθηγητού της Ιταλικής γλώσσας .Είμαι απόφοιτος Βρετανικού Κολλεγίου ,του CAMFOUNDATIONEDUCATIONLTDLONDON (Διοίκηση Επιχειρήσεων και Σπουδών Επικοινωνίας ) .Είμαι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου Σπουδών στην Διοίκηση  Επιχειρήσεων από την ΕΕΔΕ(Ελληνική Εταιρεία Διοίκησης Επιχειρήσεων ). Έχω παρακολουθήσει Σεμινάρια στην ΕΕΔΕ και στο ΕΛΚΕΠΑ ,με εξειδίκευση στην Διοίκηση Επιχειρήσεων .Μιλώ άριστα τα Ιταλικά και τα Αγγλικά .

Συνολικά ο κύκλος σπουδών μου (CAMKAIMETΑΠΤΥΧΙΑΚΟ) περιελάμβανε : Διεθνής Διαφήμιση και Μάρκετινγκ -Έρευνα Αγοράς-Εμπορικές Δημόσιες Σχέσεις-Διοίκηση Επιχειρήσεων -Δημόσιες Σχέσεις στα MEDIA– Καταναλωτική Συμπεριφορά –  Καταναλωτική Διαφήμιση και Μάρκετινγκ-Στρατηγική Δημοσίων Σχέσεων –Οικονομικά/Στατιστική-Επικοινωνιακή Πρακτική. ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ: ΟργανωτικήΣυμπεριφορά–Μάρκετινγκ-ΧρηματοοικονομικήΔιοίκηση-Παραγωγή-ΔιοίκησηΠωλήσεων-Πληροφοριακά Συστήματα Διοίκησης-Διοίκηση Προσωπικού-Επιχειρησιακή Στρατηγική και Πολιτική-Διοίκηση Έργου(ProjectManagement)-Διοίκηση Ολικής Ποιότητας-Εξειδικευμένα Επιχειρησιακά Θέματα .

Εργάσθηκα σαν Ανώτερο Διοικητικό Στέλεχος(Εμπορικός Διευθυντής ,Διευθυντής Πωλήσεων & Μάρκετινγκ , Διευθυντής Ανάπτυξης Δικτύου ,Διευθύνων Σύμβουλος, Γενικός Διευθυντής , Διευθυντής Γραφείου Προέδρου Ξένου Επιμελητηρίου στην Ελλάδα, στις εξής εταιρείες : RANKXEROX ,RICOHGROUP ,TNTEXPRESSWORLDWIDE, FLYINGEXPRESS , SPEEDEXCOURIER /FEDERALEXPRESS ,INTERATTICASA ,GENERALEXPRESSORBITEXPRESS/FEDERALEXPRESS ,HELLENICITALIANCHAMBEROFCOMMERCE.Σήμερα και αφού ολοκλήρωσα τον εργασιακό μου κύκλο με επιτυχία(35 χρόνια) ,δραστηριοποιούμε σαν Σύμβουλος Οργάνωσης Επιχειρήσεων .