Ιωνικός News…

ιωνικος

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ -ΙΩΝΙΚΟΥ ΑΣ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ

ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ –ΠΑΛΕΨΑΝ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ ΒΟΛΕΙ ΚΑΙ ΗΤΤΗΘΗΚΑΝ ΣΤΑ ΣΗΜΕΙΑ .ΗΤΤΑ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΝΔΡΩΝ –ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΣΤΟ ΧΑΝΤ ΜΠΟΛ

ΒΟΛΕΙ ΑΝΔΡΩΝ Α2 ΕΘΝΙΚΗ , ΓΕΡΑΚΑΣ –ΙΩΝΙΚΟΣ 3-2 σετ. Ξεκινήσαμε εντυπωσιακά και προηγηθήκαμε με 0-2 σετ! Στην συνέχεια του αγώνα έγινε μεγάλη μάχη σε όλα τα σετ που κρίθηκαν στο πόντο. Τελικά ηττηθήκαμε με 3-2 σετ ύστερα από αγώνα 2ωρων και 30΄! Η εμφάνιση μας κρίνεται ικανοποιητική ,με θετικό σημείο την συγκοκομιδή του 1 βαθμού .

ΒΟΛΕΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ .ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣ –ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ 1-3 σετ . Οι Γυναίκες μας έπαιξαν πολύ καλά με την πρωτοπόρο ομάδα του Ηλυσιακού και ηττήθηκαν με 1-3 σετ .Προηγηθήκαμε 1-0 σετ, χάσαμε το 2Ο σετ με 23-25 ενώ είχαμε προηγηθεί 18-12! Η συνέχεια για την ομάδα των Ηλυσίων ήτανε πολύ καλύτερη και έφτασε δύσκολα στην πολύ σημαντική της νίκη!

ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΝΔΡΩΝ Β ΕΘΝΙΚΗ ,ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣ –ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ 75-100 .Η πρωτοπόρος ομάδα της Νίκαιας ήτανε πολύ καλύτερη από την ομάδα μας και δίκαια πήρε την νίκη από τους νεαρούς παίκτες μας με το ευρύ 75-100.

ΧΑΝΤ ΜΠΟΛ Α2 ΕΘΝΙΚΗ Συνέχισαν την απεργία οι διαιτητές του Χάντ Μπολ και αυτή την εβδομάδα , με αποτέλεσμα να μη πραγματοποιηθεί η προγραμματισμένη αγωνιστική του πρωταθλήματος

ΝΕΑ ΤΟΥ ΙΩΝΙΚΟΥ .ΟΡΙΣΤΙΚΑ 9 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ, ΚΥΡΙΑΚΗ 11.15 πμ Η ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ,ΣΤΟΝ ΙΩΝΙΚΟ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ. ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΩΝ .