Παράσταση της θεατρικής ομάδας του 1ου Γυμνασίου Νέας Φιλαδέλφειας

unnamed (2) unnamed

 

 

 

Με ξεκαρδιστικούς διαλόγους, συμπτώσεις και απρόοπτες συναντήσεις, -όπως άλλωστε είναι τα θεατρικά έργα του Δημήτρη Ψαθά, η θεατρική ομάδα του 1ου Γυμνασίου Νέας Φιλαδέλφειας μας παρουσίασε τη παράσταση «Μικροί Φαρισαίοι», στην αίθουσα εκδηλώσεων Μίλτος Κουντουράς του 3ου Λυκείου Νέας Φιλαδέλφειας, το Σάββατο 10 Μαΐου.

Σε μια κατάμεστη αίθουσα από κόσμο, οι μικροί μας φίλοι απέδειξαν για μια φορά ακόμα πως με πολύ δουλεία και όλα μπορούν να γίνουν. Τα σκηνικά και τα κουστούμια, που τα ίδια τα επιμελήθηκαν, ήταν υπέροχα, το ίδιο και οι μουσικές επιλογές που επένδυσαν την τους. Όλα τα παιδιά είχαν δουλέψει με τα λόγια και την εκφραστικότητα τους και μας έδωσαν μια βράδια γεμάτη γέλιο και συγκίνηση. Η προσπάθεια τους αυτή στέφτηκε με επιτυχία αφού το κοινό δεν σταμάτησε να γελάει και να χειροκροτεί τα παιδιά σε όλη την διάρκεια της παράστασης.

Στο τέλος της βραδιάς τα παιδιά αγκάλιασαν της καθηγήτριες τους, κα Ηλιοπούλου Αγγελική και κα Ορφανίδου Ελένη και τις ευχαρίστησαν για όλους αυτούς τους ξεχωριστούς μήνες που περάσανε μαζί. Οι μαθητές που συμμετείχαν στην με αλφαβητική σειρά είναι :

Βλαχόπουλος Στάθης

Γεωργίου Θάνια

Γκορτσίλας Πασχάλης

Ευσταθίου Μαργαρίτα

Κολεύρης Μάκης

Κορρές Στέλιος

Κουβέλη Ειρήνη

Κωστή Μαριάννα

Λυκουρίνος Νίκος

Μπάκουλα Έλενα

Μπαφούνη Παναγιώτα

Πανόπουλος Γιώργος

Παπακωστοπούλου Χριστίνα