Τα εγκαίνια του Εκλογικού Κέντρου της Δύναμης Πολιτών

DSC_9281

Δ Ε Λ Τ Ι Ο  Τ Υ Π Ο Υ

 

Ευχαριστούμε θερμά τους συνδημότες και συνδημότισσες που μας τίμησαν με την παρουσία και την θερμή υποστήριξη τους στα εγκαίνια του εκλογικού μας Κέντρου της δημοτικής παράταξης Δύναμη Πολιτών και του επικεφαλής υποψήφιου Δημάρχου Άρη Βασιλόπουλου.

 

Σε κλίμα ιδιαίτερου ενθουσιασμού το εκλογικό κέντρο πλημμύρισε μέσα αλλά και έξω στην οδό Εφέσου από φίλους και φίλες της Φιλαδέλφειας και Χαλκηδόνας μέχρι αργά το βράδυ.

 

Δυναμική παρουσία δήλωσε όλο το ψηφοδέλτιο της Δύναμης Πολιτών με τους υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους .

 

Παραβρέθηκαν και χαιρέτησαν την εκδήλωση μας η Ρένα Δούρου Υποψήφια Περιφερειάρχης Αττικής με την Δύναμη Ζωής, ο Αντώνης Γάκης Υποψήφιος Περιφερειάρχης με την ΑΝΑΣΑ, ο Περβολαράκης Δημήτρης Υποψ. Δήμαρχος Μεταμόρφωσης με την ΑΝΑΤΡΟΠΗ-ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ, ο Νίκος Παπαμικρούλης πρώην Δήμαρχος Χαλκηδόνας, ο Αλέκος Λάλος πρώην Δήμαρχος Φιλαδέλφειας, η Δημ. Σύμβουλος Φ-Χ, ο Θανάσης Μάλλιος πρώην επικεφαλής της Δύναμης Πολιτών Φ-Χ, η Βάλια Ματσουκά πρώην Δημ. Σύμβουλος Φ-Χ, ο Νίκος Κασίμης πρώην Αντιδήμαρχος Φ-Χ, η Μαίρη Μαργαριτοπούλου πρώην Αντιδήμαρχος Φ-Χ, ο Τάκης Ταβλαρίδης πρώην Δημ. Σύμβουλος Φ-Χ, o Γιώργος Πρ. του Συλλόγου Γονέων του 1ου Λυκείου Ν.Φ. , ο από την ΠΟΕΣΥ, (Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Συντακτών), ο Αλέκος Καλύβης μέλος Πολιτ. Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, ο Ζώης Πεππές Εκτ. Γραμματεία της ΓΣΕΕ, ο Δημήτρης Μπαμπάκος από την Κοινωνική Συμφωνία, ο Γιάννης Κολμανιώτης Αντιδήμαρχος Ν. Ιωνίας, ο Γιώργος Ορταντζόγλου μέλος του Δ.Σ. του σωματείου εργαζομένων του δήμου Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας και ο Λεωνίδας Παπαδόπουλος Αντιπρ. Κινήματος ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ.

 

 

Παραβρέθηκαν επίσης οι Δημήτρης Τσουκαλάς Βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ καθώς και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Β΄Αθήνας Απόστολος Αλεξόπουλος, Χαρά Καφαντάρη, Νάντια Βαλαβάνη, Δημήτρης Στρατούλης, Παναγιώτης και Ελένη Αυλωνίτου.

 

Το γραφείο τύπου της Δύναμης Πολιτών

27/3/2014