Τα νέα της “Στρούγκας”

paidikoΤην Κυριακή 12 Ιανουαρίου μεταμορφωνόμαστε σε μικρούς επιστήμονες κι ανακαλύπτουμε τις μαγικές δυνάμεις των υλικών. Πηγαίνοντας κόντρα στο κλίμα της εποχής, συνεχίζουμε να μαθαίνουμε, να εξερευνούμε, να πειραματιζόμαστε παίζοντας… Στη Στρούγκα, Δεκελείας 116, Νέα Φιλαδέλφεια, στις 12 το μεσημέρι. Είσοδος ελεύθερη φυσικά!

Το ίδιο βράδυ στις 8, ξεκινά το κινηματογραφικό του στην Ιρλανδία, με την του Κεν Λόουτς “Κρυφή ατζέντα” (1990): Όταν ένας Αμερικανός ανθρώπινων δικαιωμάτων δολοφονείται στο Μπέλφαστ, πρέπει η φίλη του κι ένας σκληρός ντετέκτιβ της αστυνομίας να αναζητήσουν την αλήθεια. Σύντομα θα τη βρουν σε μια κασέτα που ο νεκρός είχε μαζί του, η οποία αποκαλύπτει πολιτικούς χειρισμούς στο υψηλότερο κυβερνητικό επίπεδο. Όμως αυτές οι κρυφές ατζέντες απαιτούν προσεκτική σκέψη για να αποφευχθούν πράγματα χειρότερα από έναν φόνο. Είσοδος ελεύθερη.

Επίσης, σας ενημερώνουμε ότι τις μέρες και ώρες που η Στρούγκα είναι ανοιχτή (Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή βράδυ, Κυριακή πρωί και βράδυ), διατίθενται προϊόντα της αυτοδιαχειριζόμενης ΒΙΟ.ΜΕ. (καθαριστικά γενικής και ειδικής χρήσης, υγρό σαπούνι χεριών, πιάτων, πλυντηρίου κά.).

irish