fbpx
18.7 C
Nea Chalkidona
Πέμπτη, 25/04/2024

    Βιάζεστε κύριοι και αυτό κάτι δείχνει…

    812659_4914506033586_916247131_o

    Η βιασύνη σας αυτή είναι λογική για τον πολύ απλό λόγο ότι ξέρετε ότι δεν ”περνάτε” στον κόσμο ακόμη και με αυτή τη στημένη ιστορία που σιγά – σιγά αρχίζει να καταρρέει. Τον Χάρη θα το δικάσουν οι Έλληνες δικαστές, ναι οι ίδιοι που έκριναν να μην είναι προφυλακιστέος και όχι ο οποιοσδήποτε τυχαίος δήθεν ”δημοσιογράφος”(;) ή ιδιοκτήτης site, blog ή οτιδήποτε άλλο…. Και σας τα λέω αυτά τώρα, ”φίλοι”,  μου που είναι νωρίς και έχετε χρόνο να προσέξετε το ενδεχόμενο ρεζιλίκι αν τα γεγονότα δεν έρθουν έτσι όπως θέλετε και όπως τα υπολογίζετε!!! Όχι βέβαια ότι θα είναι η πρώτη φορά που θα παραπληροφορήσετε τον κόσμο ή θα προσπαθήσετε να φτιάξετε κλίμα κατά του Χάρη όπως δεν θα είναι και η τελευταία φορά που θα γίνετε ρεζίλι..

    Γι’ αυτό σας ξαναλέω αφήστε τις δίκες και ασχοληθείτε περισσότερο με την πολιτική και το δήμο μας που πάει από το κακό στο χειρότερο.. Την αθωότητα ή μη του Χάρη Τομπούλογλου θα την κρίνει η δικαστική αρχή. Για αυτήν την υπόθεση ας κρατάμε μικρό καλάθι και ας περιμένουμε τις εξελίξεις έχοντας σαν σκέψη στο πίσω μέρος του μυαλού μας ότι τα πράγματα μπορεί να μην είναι έτσι όπως παρουσιάζονται… Το μόνο που μπορώ να σας πω τώρα είναι ότι έρχονται εκπλήξεις πολλές εκπλήξεις… Βέβαια κάποιοι τοπικοί δικαστές των  αν και ηλικιακά είναι στα όρια της μουμιοποίησης είναι πολύ καλοί στις εκπλήξεις και στις κωλοτούμπες οπότε δεν τους φοβάμαι, άλλοι, του ιδίου σιναφιού, είναι εξίσου καλοί στην κωλοτούμπα όταν από το 2010 και μετά τους ”έφτυσαν” και προσπαθούσαν να μας πείσουν ότι έβρεχε επειδή ήταν βρεγμένοι σαν γάτες… Αλλά δεν πειράζει θα γυρίσει ο τροχός…. Όπως γύρισε και μέσα στο σύνδεσμο Μικρασιατών όπου όσο και να βάζατε ότι υπήρχε θέμα προέδρου, πήρατε την αποστομωτική απάντηση από το ίδιο το Δ.Σ. όπου σε μυστική ψηφοφορία αποφασίστηκε να παραμείνει πρόεδρος ο Χρήστος Τριανταφύλλου ομόφωνα ( 8 στους 8 ψήφους) και ψήφισε ΟΛΟ το Δ.Σ. Αυτά προς το παρόν για αυτή την υπόθεση..

    Προχωράμε προς τις εκλογές του Μαΐου και ολοένα και πληθαίνουν οι κινήσεις των υποψηφίων Δημάρχων και Συμβούλων… Μετακινήσεις, παραιτήσεις, προεκλογικοί διάλογοι αντί δημοτικών συμβουλίων και όλα αυτά τα ωραία. Αυτό όμως που μου κάνει τρομερή εντύπωση είναι πως κανείς μα κανείς δεν μπορεί να πάρει κεφάλι. Έγινε τόσος ντόρος όλοι συζητούσαν για το Χάρη, το χτύπημα ήταν δυνατό και ”κάτω από τη μέση” , αλλά και πάλι κανείς δεν μπόρεσε να το εκμεταλλευτεί στο έπακρο και να ωφεληθεί από αυτή την κατάσταση.. Αυτό συνέβη κατά τη γνώμη μου για δύο λόγους..

    Ο ένας είναι, το πόσο μπροστά ήταν η ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΟΜΟΡΦΗ ΠΟΛΗ έτσι ώστε μετά από μια τέτοια κατάσταση να βγαίνει με τις λιγότερες δυνατόν επιπτώσεις, όση καταστροφολογία και να προσπαθούν να πουλήσουν τα παπαγαλάκια της ενημέρωσης που ανέφερα πιο πάνω, όσα φαινόμενα διάλυσης και να προσπαθήσουν να δημιουργήσουν όσες προβοκάτσιες και να κάνουν, ή καλύτερα με πολύ μικρότερες απώλειες από εκείνες που θα φανταζόταν ή θα ήθελε κάποιος αντίπαλος μας. Αυτό το πόσο μπροστά ήμασταν και το πόσο εξακολουθούμε να ήμαστε τους μπλοκάρει και τους φοβίζει παράλληλα…

    Ο άλλος λόγος για τον οποίο δεν μπορούν να εκμεταλλευτούν αυτήν την κατάσταση προς όφελός τους είναι το πολιτικό κενό που εμφανίζουν στο πως να χειριστούν την κατάσταση αυτή. Παρατηρήσαμε ανακοινώσεις βιαστικές, χωρίς πολιτική συνοχή, χωρίς να θέλουν κάτι να πουν παρά μόνο να κρατήσουν στο προσκήνιο το θέμα και να αναγκάσουν την ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΟΜΟΡΦΗ  ΠΟΛΗ να απαντήσει για να μπορέσουν να εκμεταλλευτούν την αναγνωρισιμότητα του συνδυασμού προς όφελος τους.. Αυτό ειλικρινά δεν πρόκειται να συμβεί ποτέ, γιατί πολύ απλά εμείς σε ”εκβιασμούς” δεν σκύβουμε το κεφάλι.. Διαβάσαμε ανακοίνωση ”αντιμνημονιακής”, τοπικής πολιτικής παράταξης που ούτε λίγο ούτε πολύ δίκασε και καταδίκασε τον Χάρη σε ανακοίνωση, που θα ζήλευαν ο Πρετεντέρης με τον Βερύκιο, συνεχίζοντας μια λαϊκίστικη προεκλογική πολιτική.

    Όλα αυτά σαν μέτρο πίεσης προς την ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!

    Κυρίες και Κύριοι ΕΜΕΙΣ θα επιλέξουμε τον χρόνο και τον τρόπο απάντησης προς όλες τις κατευθύνσεις.. Προς το παρόν η ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΟΜΟΡΦΗ ΠΟΛΗ έχει απαντήσει με τη στάση της μέσα και έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο τέσσερα χρόνια τώρα!!!!

    Εμείς τις απαντήσεις μας τις δίνουμε εκεί που παίζεται το παιχνίδι της επιβίωσης… Στο δρόμο, στα σχολεία, στην πλατεία, στις τοπικές επιχειρήσεις, στη Χαλκηδόνα, στη Φιλαδέλφεια…

    Εκεί σας περιμένουμε εκεί, θα σας απαντήσουμε και όχι στο internet  με ανακοινώσεις και σχόλια.

     

    ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣ

    ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΑΣ

    ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ

    ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ

    ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΟΜΟΡΦΗ ΠΟΛΗ

     

    Νίκος Αντωνιάδης
    Νίκος Αντωνιάδης
    Γέννημα - θρέμα Χαλκηδονιώτης, τρελός με την τεχνολογία και παθιασμένος με την φωτογραφία και το βίντεο.

    Σχετικά άρθρα