fbpx
16 C
Nea Chalkidona
Παρασκευή, 19/04/2024

    Δύναμη Πολιτών: “Ούτε μια μέρα χαμένη”

    δυναμη-πολιτων

    ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΔΥΝΑΜΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ

    Ούτε μια μέρα χαμένη

    Οι επαναληπτικές εκλογές της 25ης Μαΐου ανέδειξαν τον Άρη Βασιλόπουλο νέο Δήμαρχο της πόλης μας και τη «Δύναμη Πολιτών» πρωτεύοντα συνδυασμό. Η εμπιστοσύνη που μας έδειξαν οι συνδημότες μας, ενισχύει το καθήκον για καθημερινή παρουσία και ενεργοποίησή μας σε κάθε γειτονιά, σε κάθε υπηρεσία, σε κάθε κοινωνικό χώρο. Μπορεί η νέα Δημοτική Αρχή να αναλαμβάνει, επισήμως, καθήκοντα την 1η Σεπτεμβρίου αλλά η λαϊκή, ξεκάθαρη εντολή δεν επιτρέπει να μείνουμε ούτε μία μέρα αδρανείς.
    Την Τρίτη 27 Μαΐου ο νέος Δήμαρχος συνοδευόμενος από στελέχη της «Δύναμης Πολιτών» έκαναν περιοδεία στο κέντρο της Νέας Φιλαδέλφειας και στη λαϊκή αγορά. Πιστεύοντας ότι ο διάλογος βοηθά και ενισχύει την άμεση γνώση των προβλημάτων, συνομίλησαν με συμπολίτες μας και άκουσαν τη γνώμη και τις προτάσεις τους.
    Την Τετάρτη 28 Μαΐου ο Άρης Βασιλόπουλος με συνεργάτες του επισκέφθηκαν τον Ενιαίο Φορέα προκειμένου να ενημερωθούν, εγκαίρως, για όλα τα ζητήματα που απασχολούν τους εργαζόμενους, καθώς και για όλα όσα αφορούν στη εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών.
    Την Πέμπτη 29 Μαΐου πραγματοποιήθηκε, βάσει κοινής απόφασης των αρμόδιων φορέων, μελέτη στατικότητας στο κτίριο του 3ου Γυμνασίου Νέας Φιλαδέλφειας. Εκεί, βρέθηκε και ο νέος Δήμαρχος πλαισιωμένος από ομάδα στελεχών της «Δύναμης Πολιτών» και μηχανικού-τεχνικού συμβούλου. Στη διαδικασία συμμετείχαν αρμόδιοι εκπρόσωποι από τον ΟΣΚ, την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου και την Πολεοδομία. Το μεσημέρι, ο Άρης Βασιλόπουλος παρευρέθηκε στο γλέντι του ΚΑΠΗ Νέας Φιλαδέλφειας, όπου συνομίλησε με τα μέλη που του εξέθεσαν τα προβλήματα του ΚΑΠΗ, για τα οποία ζήτησαν να δοθούν άμεσες λύσεις.
    Την Τρίτη 3 Ιουνίου, πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στο 1ο και 2ο Γυμνάσιο καθώς και το 1ο και 2ο Λύκειο Νέας Φιλαδέλφειας προκειμένου να γίνει καταγραφή των επιμέρους προβλημάτων κάθε σχολείου. Ακολούθησε συζήτηση με τους διευθυντές, τους καθηγητές και τους μαθητές των σχολείων.
    Την επόμενη ημέρα, Τετάρτη 4 Ιουνίου, παρέστη σε τακτική συνεδρίαση της Σχολικής Επιτροπής όπου ενημερώθηκε για τα τρέχοντα προβλήματα των σχολείων της πόλης μας, μεταξύ των οποίων και για τους ογκώδεις απλήρωτους λογαριασμούς των ΔΕΚΟ, τους οποίους η απερχόμενη διοίκηση μόλις ανακάλυψε.
    Την Πέμπτη 5 Ιουνίου, ο νεοεκλεγείς δήμαρχος συνοδευόμενος από στελέχη της «Δύναμης Πολιτών», παρευρέθηκε στην εκδήλωση-επίδειξη του τμήματος ΤΑΕΚWONDO του Ενιαίου Φορέα Δράσεων του Δήμου μας που έγινε στο κτίριο του Πρώην Στρατιωτικού Εργοστασίου στη Νέα Χαλκηδόνα, παρουσία πολλών γονέων. Εκεί, είχε την ευκαιρία να εκτιμήσει την πολύ καλή δουλειά που γίνεται από τον δάσκαλο του τμήματος κ. Ηλιόπουλο και να χειροκροτήσει μαζί με τους παρευρισκόμενους την εξαιρετική προσπάθεια των πολλών παιδιών που πλαισιώνουν τα τμήματα του ΤΑΕΚWONDO.

    Τέλος, την Παρασκευή 6 Ιουνίου, στελέχη της «Δύναμης Πολιτών» παρακολούθησαν την ετήσια μεγάλη, καλοκαιρινή γιορτή των χορευτικών τμημάτων του Δήμου μας. Επιβεβαιώθηκε, για μία ακόμη φορά, η εξαιρετική και γεμάτη μεράκι δουλειά που έχουν κάνει ο δάσκαλος και υπεύθυνος των χορευτικών κ. Κώστας Θεοχάρης και οι συνεργάτες του. Ο σταθερά αυξανόμενος αριθμός των παιδιών και των ενηλίκων στα τμήματα χορού καταδεικνύει την θέληση συμμετοχής στον παραδοσιακό χορό ως πολιτιστικό αγαθό και επιπλέον, την ανάγκη επαφής, αλληλεγγύης και συνέχειας.
    Ο νέος Δήμαρχος, Άρης Βασιλόπουλος και η «Δύναμη Πολιτών» επαναβεβαίωσαν την στήριξής τους προς τις εκπαιδευτικές, πολιτιστικές, κοινωνικές και διοικητικές δομές του Δήμου καθώς και την αταλάντευτη απόφασή τους να σταθούν δίπλα στους πολίτες και μαζί τους να οικοδομήσουν το νέο πρόσωπο της πόλης μας.

    Το Γραφείο Τύπου
    7/6/2014

    Νίκος Αντωνιάδης
    Νίκος Αντωνιάδης
    Γέννημα - θρέμα Χαλκηδονιώτης, τρελός με την τεχνολογία και παθιασμένος με την φωτογραφία και το βίντεο.

    Σχετικά άρθρα