fbpx
20.6 C
Nea Chalkidona
Τρίτη, 16/04/2024

    Ενημέρωση Εθελοντών Π.Π. για την Πολιτιστική Ποδηλατοδρομία

    logo-page3logo_final

    ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

    Την προσεχή Κυριακή 6 Απριλίου και από ώρα 11:30 έως και 13:00, θα διεξαχθεί η «ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΙΑ» που διοργανώνει η ΣΧΟΛΗ ΧΑΤΖΗΒΕΗ για τους μαθητές της, αλλά και για όσους συμπολίτες επιθυμούν να συμμετέχουν. Η ποδηλατοδρομία διοργανώνεται με σκοπό την ευαισθητοποίηση όλων μας για αναζήτηση εναλλακτικών/οικολογικών τρόπων μετακίνησης.

     

    Την ασφαλή μετακίνηση των ποδηλατοδρόμων θα περιφρουρήσουν Τροχονόμοι της ΕΛ.ΑΣ. στα κομβικά σημεία του Δήμου, και επικουρικά προς αυτούς οι ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ στις δευτερεύουσες διασταυρώσεις.

     

    Για το λόγο αυτό, παρακαλούμε θερμά τους οδηγούς συμπολίτες μας που θα μετακινηθούν κατά μήκος της ποδηλατικής διαδρομής (Αφων Γεωργιάδη, Εφέσσου, Καισαρείας, Ν. Τρυπιά, Εθν. Αντιστάσεως, Κ. Βάρναλη, Περικλέους, Κρήτης, Μαραθώνος, Σμύρνης, Προύσσης, Αγ. Τριάδος & Φωκών) την Κυριακή 6/4 τις συγκεκριμένες ώρες, όπως ανταποκριθούν στα σήματα των Εθελοντών/Τροχονόμων προκειμένου να διέλθουν με ασφάλεια οι ποδηλάτες. Η διακοπή της κίνησης των οδηγών στις διασταυρώσεις, που θα διευκολύνει τη ρύθμιση της κυκλοφορίας των ποδηλατών, θα είναι ολιγόλεπτη. Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την ανταπόκριση.

     

    www.ethelontesnf.blogspot.com

    ethelontesnf@gmail.com

    Νίκος Αντωνιάδης
    Νίκος Αντωνιάδης
    Γέννημα - θρέμα Χαλκηδονιώτης, τρελός με την τεχνολογία και παθιασμένος με την φωτογραφία και το βίντεο.

    Σχετικά άρθρα