fbpx
21.9 C
Nea Chalkidona
Τετάρτη, 24/04/2024

    Τα νέα του Ιωνκού Α.Σ.

    ιωνικος

    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ -ΙΩΝΙΚΟΥ ΑΣ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ

     

    ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΝΙΚΕΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΒΟΛΕΙ ΑΝΔΡΩΝ –ΓΥΝΑΙΚΩΝ. ΗΤΤΑ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΝΔΡΩΝ .ΑΠΕΡΓΙΑ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΧΑΝΤ ΜΠΟΛ!

     

    ΒΟΛΕΙ ΑΝΔΡΩΝ Α2 ΕΘΝΙΚΗ ,ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣ –ΟΠ ΡΕΘΥΜΝΟΥ ΚΡΗΤΗΣ 3-2 σετ . Ο αγώνας διεξήχθη στον Ιωνικό Ζαχαρίας Αλεξάνδρου (μετά από την πολύμηνη απουσία για τους γνωστούς λόγους της αδειοδότησης) Ο Ιωνικός ενώ ξεκίνησε εντυπωσιακά το παιχνίδι και προηγήθηκε με 2-0 σετ στην συνέχεια είχε μεταπτώσεις στην απόδοση του με αποτέλεσμα να ισοφαριστεί 2-2 στα σετ . Στο ται μπρέικ έδειξε ψυχραιμία και υπεροχή στα μπλοκ επικρατώντας εύκολα 15-10 .

    ΒΟΛΕΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α2 ΕΘΝΙΚΗ ,ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ –ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣ 0-3 σετ. Εντυπωσιακές οι Γυναίκες μας σε άμυνα και επίθεση πέτυχαν πολύ μεγάλη νίκη στον Πειραιά επί της δυνατής ομάδας του Πορφύρα με 0-3 σετ ( 13-25,23-25,24-26 ) Ήταν μία νίκη που χαρακτηρίστηκε από το πάθος των Γυναικών και την πολύ καλή άμυνα που έπαιξαν σε όλη την διάρκεια του αγώνα .

    ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΝΔΡΩΝ Β ΕΘΝΙΚΗ,Α.Ο ΑΜΥΝΤΑΣ -ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣ 91-61.

    ΜΠΑΣΚΕΤ ΥΠΟΔΟΜΕΣ -ΕΦΗΒΟΙ ,ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣ –ΑΕ ΙΛΙΟΥ 49-40

    ΧΑΝΤ ΜΠΟΛ Α2–Για 2η συνεχή εβδομάδα συνέχισαν την απεργία οι Διαιτητές Χάντ Μπολ με αποτέλεσμα η προγραμματισθείσα αγωνιστική να οδηγηθεί σε αναβολή .

    ΝΕΑ ΤΟΥ ΙΩΝΙΚΟΥ .ΟΡΙΣΤΙΚΑ 9 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ 11.15 πμ Η ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΣΤΟΝ ΙΩΝΙΚΟ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ. ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΩΝ .

    Νίκος Αντωνιάδης
    Νίκος Αντωνιάδης
    Γέννημα - θρέμα Χαλκηδονιώτης, τρελός με την τεχνολογία και παθιασμένος με την φωτογραφία και το βίντεο.

    Σχετικά άρθρα