Έγιναν τα εγκαίνια του κοινωνικού φαρμακείου

Με ανάμεικτα συναισθήματα, χαράς, προβληματισμού, ευθύνης και αλληλεγγύης, πραγματοποιήθηκαν στις 26 Σεπτέμβρη 2016, τα εγκαίνια και το ξεκίνημα του πρώτου Κοινωνικού Φαρμακείου του Δήμου μας, με την παρουσία του Δημάρχου, κ. Άρη Βασιλόπουλου, της Αναπληρωτού Υπουργού Υγείας Κοινωνικής Ασφάλισης και Αλληλεγγύης, κας Θεανούς Φωτίου, των Αντιδημάρχων, Δημοτικών συμβούλων, Προέδρων Σχολικών Επιτροπών, εθελοντών Φαρμακοποιών, του Διοικητή του Νοσοκομείου «Αγία Όλγα», του Διευθυντή του Ι.Κ. Α Νέας Φιλαδέλφειας, μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Κοινωφελούς, και των μελών της Επιτροπής του Κοινωνικού Φαρμακείου.

Το Κοινωνικό Φαρμακείο, δημιουργήθηκε για να καλύψει τις ανάγκες που η κρίση δημιούργησε, ως συνέπεια της κοινωνικο-οικονομικής πολιτικής των τελευταίων ετών και θα παρέχει δωρεάν τις του σε όλους του πολίτες, που είναι ωφελούμενοι των Κοινωνικών δομών του Δήμου μας.

Θα λειτουργεί, σε πρώτη φάση, κάθε Τετάρτη από τις 17.30 έως τις 19.30, με την παρουσία της εθελόντριας Φαρμακοποιού, Κοινωνικού Λειτουργού και εθελοντών πολιτών

*Περιμένουμε τις προσφορές σας σε φάρμακα και αναλώσιμα είδη, τα οποία θα συγκεντρώνονται σε όλα τα ΚΑΠΗ ,στα γραφεία της Κοινωφελούς Επιχείρησης- Αγ. Αναργύρων 11 και στο Κοινωνικό Φαρμακείο, Σοφούλη και Στρατ. Παπάγου, καθώς και την φυσική σας παρουσία, όπου και όποτε αυτή είναι αναγκαία.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

Ακολουθούν σχετικές φωτογραφίες:

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.