Κερδίστε ένα αντίτυπο του βιβλίου “Άγριες Θάλασσες”

Το “Καφενείο” σε με τις εκδόσεις Ψυχογιός σας κάνει δώρο ένα αντίτυπου του τελευταίου της βιβλίου “Άγριες Θάλασσες”.

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Στις της κατεχόμενης Ελλάδας υπάρχει ένα μυστικό ελευθερίας που το γνωρίζουν μόνο οι γενναίοι. Η «Ευαγγελίστρια», το καΐκι της διαφυγής, δε μεταφέρει ανθρώπους∙ μεταφέρει την ελπίδα της εθνικής ξαστεριάς στην πιο σκοτεινή στιγμή της σύγχρονης Ιστορίας. Κατακτητές και πατριώτες, διώκτες και κυνηγημένοι, όλοι τους στρατευμένοι σ’ έναν πόλεμο που θα κρίνει το μέλλον του κόσμου. Από τον ασυμβίβαστο καπετάν Μιλτιάδη Χούμα μέχρι την καρτερική Ελένη του, μικροί και μεγάλοι ήρωες στροβιλίζονται σ’ ένα έπος που εκτυλίσσεται στην πανάρχαια θάλασσα του Ομήρου. Τι απέμεινε από αυτή τη φοβερή αντάρα; Μνήμες και βοές μέσα στον χρόνο αλλά και η ζωή αυτών των ανθρώπων, πλούσια σε ιδανικά, σε όνειρα, σε και πάθη. Ζωή μοιρασμένη σε επεισόδια που θα αδυνατούσε να συλλάβει και η πιο τολμηρή φαντασία.

Μια μυθιστορηματική μαρτυρία για τότε που οι ψυχές ήταν φτιαγμένες από ακριβό μέταλλο∙ τότε που την Ιστορία την έγραφαν οι απλοί άνθρωποι.

Δείτε τι λέει η ίδια η συγγραφέας του βιβλίου Τέσυ Μπάιλα.

Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:

Κάντε Like στη σελίδα του Καφενείου στο Facebook

Εισάγετε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα και εγγραφείτε στο Newsletter μας

[contact-form-7 id=”15017″ title=”contest”]

Ο διαγωνισμός λήγει στις 20 Ιουλίου 2016.

Καλή σας επιτυχία!

Ο τυχερός είναι ο κ. Ηλίας Τζιμόπουλος.

4 ΣΧΟΛΙΑ

    • Καλησπέρα σας. Είχε παρουσιαστεί κάποιο τεχνικό θέμα, το οποίο και αποκαταστήσαμε. Μπορείτε να λάβετε μέρος πλέον κανονικά στον διαγωνισμό. Ευχαριστούμε για την κατανόηση!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.