fbpx
11 C
Nea Chalkidona
Δευτέρα, 03/02/2025

    Υψηλός και σήμερα ο κίνδυνος πυρκαγιάς

    Πολύ υψηλός εξακολουθεί να παραμένει εξαιτίας των δυνατών ανέμων και σήμερα, Δευτέρα 12 Αυγούστου, ο κίνδυνος πυρκαγιάς σε αρκετές περιοχές της χώρας. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με προειδοποίηση της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, του υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, η επικινδυνότητα για την Περιφέρεια Αττικής βρίσκεται στην κατηγορία 4.

    Γι αυτό το λόγο, παραμένουν σε ισχύ τα μέτρα προστασίας για το Άλσος.

    Ειδικότερα, απαγορεύεται η κυκλοφορία οχημάτων στην οδό που βρίσκεται στην είσοδο του Άλσους, από τη συμβολή της με τη Λ. Δεκελείας ως το χώρο του πρώην αναψυκτηρίου Κένταυρος, καθώς και η παραμονή επισκεπτών στο Άλσος. Υπενθυμίζεται, ότι μέσα στο χώρο του Άλσους, απαγορεύεται καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου η κυκλοφορία οχημάτων.

    Η ομάδα του Καφενείου
    Η ομάδα του Καφενείου
    Το ΚΑΦΕΝΕΙΟ δημιουργήθηκε με σκοπό κάθε αναγνώστης να μπορεί να διαβάσει όλα τα νέα της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας, να ενημερωθεί για δράσεις και πολιτιστικές εκδηλώσεις, αλλά και να βρεί όλες τις ειδήσεις που αφορούν την Ελλάδα και τον κόσμο, τα αθλητικά και την ΑΕΚ, το lifestyle, την τεχνολογία και το gaming καθώς και όλες τις επιστημονικές εξελίξεις που τον αφορούν.

    ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

    Σχετικά άρθρα