Έναρξη πιλοτικής λειτουργίας προγράμματος Benefit As You Save (ανταποδοτική ανακύκλωση)

0
21

Σε συνέχεια της ενημερωτικής ημερίδας που έλαβε χώρα την Παρασκευή 10/7/20 (δείτε σχετικά και εδώ) αναφορικά με τις πιλοτικές δράσεις του προγράμματος Benefit As You Save ενημερώνουμε τους δημότες που θέλουν να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα ότι μπορούν να προμηθεύονται δωρεάν από το Δήμο τις ειδικές πορτοκαλί σακούλες απορριμμάτων με αναγνωρίσιμο barcode κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες 9 π.μ. – 1μ.μ. από τα ακόλουθα σημεία:

  • Διεύθυνση Καθαριότητας, Ανακύκλωσης & Ηλεκτροφωτισμού (Αχαρνών 464 & Αγ. Αναργύρων, Νέα Χαλκηδόνα)
  • Τμήμα Προμηθειών (Δεκελείας 97, 2ος όροφος, Νέα Φιλαδέλφεια)

Οι δημότες εγγράφονται άπαξ στην πλατφόρμα του προγράμματος (https://nfnx-bas.gr/) και καταχωρούν σε αυτή τα barcode των σάκων που παρέλαβαν προκειμένου να λάβουν τους πόντους επιβράβευσης.

Οι πορτοκαλί σακούλες που θα έχουν γεμίσει με πλαστικές ή μεταλλικές ανακυκλώσιμες συσκευασίες θα απορρίπτονται στα ειδικά containers του Δήμου που έχουν εγκατασταθεί στο «πάρκο Μικρασιατών & Αλησμόνητων Πατρίδων» (Νέα Φιλαδέλφεια) καθώς και στο πάρκο «Γ. Αποστολάκης» (Νέα Χαλκηδόνα).

Η λειτουργία των containers θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 3 Αυγούστου.

Ειδικά οι επιχειρήσεις που θέλουν να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα (με στόχο να παρέχουν εκπτώσεις/προσφορές προς τους δημότες) παρακαλούνται να συμπληρώσουν την συνημμένη φόρμα και να την αποστείλουν ηλεκτρονικά στο dnsi_kathariotitas@dimosfx.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.