Έναρξη υποβολής αιτήσεων για την ένταξη των ωφελουμένων στις κοινωνικές δομές του Δήμου μας

0
60

Νέα Φιλαδέλφεια, 08/11/19

Ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας στα πλαίσια της ένταξης της Πράξης «Δομή Σίτισης και Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας» στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Αττική 2014-2020» και σε συνεργασία με την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου καλεί τους ενδιαφερόμενους κατοίκους του, να υποβάλλουν δικαιολογητικά για την ένταξή τους στις Δομές του Δήμου (κοινωνικό παντοπωλείο, σίτιση, κοινωνικό φαρμακείο, κοινωνικό ενδυματοπωλείο, θαλάσσια λουτρά), για τη χρονική περίοδο Ιανουάριος 2020 έως Δεκέμβριος 2020.

Επισημαίνουμε ότι οι έως τώρα δικαιούχοι πρέπει να καταθέσουν εκ νέου τα παρακάτω δικαιολογητικά ώστε να έχουν τη δυνατότητα να μετέχουν στη διαδικασία.

Δικαιούχοι των δομών είναι οι κάτοικοι του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας με κριτήριο ένταξης το εισόδημα, ενώ θα λαμβάνονται υπόψη παράγοντες όπως η οικογενειακή κατάσταση, τα κοινωνικά προβλήματα, η ανεργία, προβλήματα υγείας και αναπηρίες, μονογονεϊκές, πολύτεκνες οικογένειες.

Η Παραλαβή – Κατάθεση αιτήσεων και δικαιολογητικών αρχίζει από την Πέμπτη 7/11/2019 και λήγει την Παρασκευή 29/11/2019 και ώρες 09.00-12.00 εφόσον ελεγχθούν από τις Κοινωνικούς Λειτουργούς των Δομών στα παρακάτω σημεία: 

  • Στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας – Μαραθώνος 26, Νέα Χαλκηδόνα, τηλ. επικοινωνίας: 210 2582295
  • Στην Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας – Αγίων Αναργύρων 11, Νέα Χαλκηδόνα, τηλ. επικοινωνίας: 210 2526255

 

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ.pdf, από dimosfx

ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΕΝΤΑΞΗ ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ.pdf, από dimosfx

ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΕΝΤΑΞΗ ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΝΔΥΜΑΤΟΠΩΛΕΙΟ.pdf, από dimosfx

ΕΝΤΑΞΗ ΣΕ ΔΟΜΕΣ .pdf, από dimosfx

ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΕΝΤΑΞΗ ΣΤΟ Κ.ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ – ΣΙΤΙΣΗ.pdf, από dimosfx

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.