Ανακοίνωση – πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την υποβολή αιτήσεων εθελοντών της κοινωνικής δράσης Δωρεάν Υποβολής Φορολογικών Δηλώσεων

0
18

Σύμφωνα με την περ. γ’ της παρ.3 του άρθρου 214 του Ν.3463/06, ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας –  Νέας Χαλκηδόνας, στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων της Κοινωνικής Πολιτικής, προσκαλεί όσους εθελοντές επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή στην κοινωνική δράση της Δωρεάν Υποβολής Φορολογικών Δηλώσεων για οικονομικά αδύναμους συμπολίτες μας.

Σκοπός της δράσης είναι η σύνταξη και υποβολή φορολογικών δηλώσεων από εξειδικευμένους επαγγελματίες για τους δικαιούχους των Κοινωνικών Δομών και δημότες/κατοίκους με χαμηλό εισόδημα  του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας.

Πιθανές ημέρες και ώρες διεξαγωγής της Δράσης: κάθε Τετάρτη από 27/5/2020 έως 24/6/2020 και ώρες από 17.00 έως 20.00.

Εθελοντές δύνανται να είναι όσοι πολίτες διαθέτουν την απαιτούμενη άδεια ασκήσεως επαγγέλματος λογιστή/φοροτεχνικού, αντίγραφο της οποίας θα καταθέτουν μαζί με την συνημμένη αίτηση μέχρι την Πέμπτη 21/5/2020 και ώρα 14.00, είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην ηλεκτρονική διεύθυνση tm_koinpolitikis@dimosfx.gr, είτε αυτοπροσώπως στο δημοτικό κτίριο επί της οδού Αχαρνών 464 & Αγίων Αναργύρων, Νέα Χαλκηδόνα, 3οςόροφος, κατόπιν προηγούμενης συνεννόησης στην τηλεφωνική γραμμή 210-2532047 (εσωτερικό 304, υπεύθυνη κα Χ. Βουϊδάσκη).

Η παρούσα ανακοίνωση να δημοσιευθεί με Δελτίο Τύπου και να αναρτηθεί στους πίνακες ανακοινώσεων των δημοτικών κτιρίων και στην ιστοσελίδα του Δήμου.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.